Αρχική » » ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ OFF CAMERA! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ

ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ OFF CAMERA! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ



ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΕΣ.
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (off camera) και ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ...

"Τώρα θα δεις τι θα πάθεις πουλημένη"


Ακολούθησε καυγάς μεταξύ των μελών της χρυσής αυγής και των ιδιοτικών μπράβων της Κ. Μπακογιάννη.Στο πρωτο κι ολας λεπτό, βγήκαν στη κυριολεξία τα μαχαίρια και τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός που έτυχε να ήταν παρόν στο συμβάν και τώρα νοσηλευεται σοβαρά στην εντατική με 88 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΧΕΡΙ.

ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ:

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ.

ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger