Αρχική » » Tι λέει η Προεδρία της Δημοκρατίας για το έγγραφο Καμμένου

Tι λέει η Προεδρία της Δημοκρατίας για το έγγραφο Καμμένου


Μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών η Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στις 13.5.2012 στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος έδωσε στον κ. Παπούλια ένα κείμενο με τις... θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το οποίο περιείχε διάφορα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Με παράκληση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το κείμενο αυτό κοινοποιήθηκε στους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων».

Aυτό όμως δεν διευκρινίζει αν το περίφημο , πλέον "Σχέδιο Β" ήταν μέσα στα σενάρια. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να διευκρινιστεί. Γιατί εδώ δεν υπάρχει μέσος δρόμος: Ή το κείμενο χαλκεύθηκε ή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν λέει την αλήθεια.

Περιμένουμε περισσότερη υπευθυνότητα από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger