Αρχική » » Στάχτη και Burberry

Στάχτη και Burberry

Γραμματόσημο των Βιετκόνγκ και μελλοντικό νόμισμα της Ελλάδος (όταν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ). Πάνω δεξιά: Ο κ. Αμυράς με το σινιέ μπλουζάκι μάς καλεί να πάρουμε τα όπλα. Ακόμα κάθεστε; Κάτω δεξιά: Η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ οπό την εφημερίδα «Αυγή». 

Το παοκτζίδικο σύνθημα «Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ» είναι προφητικό. Η Ελλάς συμπυκνώνει τις αρετές και των τεσσάρων τόπων! 

Η παρ' ολίγον συμμετοχή του κ Ιφικράτη Αμυρά στις κάλπες με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο ένα κακό είχε: Το ««παρ' ολίγον». Έπρεπε να κατέλθει στον εκλογικό στίβο, να σκίσει, να του δοθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να υποχρεωθεί να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του. Ποιες ήταν αυτές; Πάρτε χαρτί και μολυβί (iPad 4, αν είσαι η Αλέκα Παπαρήγα η ο Γιώργος Παπανδρέου) και σημειώστε: ...«Καθημερινά ο λαός απαιτεί εξέγερση Ζητάει συμβουλές από έμπειρους επαναστάτες.(…) Σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει ο σχηματισμός των πρώτων πυρήνων επαναστατικού στρατού. (…) Σε αυτή τη φάση οι πολεμικές επιχειρήσεις πρέπει να είναι αυτοτελείς. Μικρές ομάδες τριών-τεσσάρων ατόμων, χωρίς να περιμένουν καθοδήγηση από κεντρική ηγεσία, πρέπει να αρχίσουν πλήγματα εις βάρος των κατακτητών. Κάθε ομάδα πρέπει να εξοπλίζεται μόνη της με ότι μπορεί Μολότοφ, μαχαίρι, πιστόλι, ρόπαλο, ύφασμα βουτηγμένο σε πετρέλαιο, τσεκούρι». Τάδε έφη ο παρά τρίχα πολι­τευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών κ. Αμυράς σε εκπομπή του σε διαδικτυακό κανάλι στις 20/9/2011. 

Χο Τσι Μινχ 

Αυτές (μάλλον) ήταν μερικές από τις προγραμματικές συγκλίσεις τον κ Αμυρά με τον ΣΥΡΙΖΑ, που τον οδήγησαν στον προθάλαμο της εξουσίας. Το βίντεο με το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας (μετατροπή τους σε… θερινές) και της λεβέντικης εξόδου από το Μνημόνιο (με πολύ κρότο και λάμψη) έχει αναρτηθεί στις 20/9/2011. Λίγους μήνες αργότερα είχε σχεδόν ολοκληρωθεί ο πολιτικός… γάμος. Στη σημαδιακή ημερομηνία της 21ης Απριλίου η παραταξιακή εφημερίδα «Αυγή», έχοντας καλή πληροφόρηση για τα συριζιάνικα θέματα, ανακοίνωνε τα ονόματα των υποψηφί­ων του κόμματος. Πρώτο ήταν του Ιφικράτη Αμυρά, ο οποίος είχε βγά­λει το προαναφερθέν αδιάλλακτο διάγγελμα, που καλούσε σε στάχτη|, μπούρμπερη και μπλουζάκι Burberry. Ωστόσο, κάτι χάλασε στο μεσοδιά­στημα των ολίγιστων ημερών μετα­ξύ της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων και της επίσημης ανακήρυξης τους. 
Ίσως το t-shirt Burberry που φορούσε ο κ Αμυράς, όταν βιντεοσκοπούσε το κάλεσμά του στα όπλα, να παρέπεμπε κατά τι περισσότερο από το ανεκτό στο lifestyle. Μόνο ο αρχηγός επιτρέπεται να είναι σινιέ στο μωσαϊκό της ροζ Αριστεράς... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-11/6/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger