Αρχική » » Μάχη για να μη θιγούν οι ένστολοι!

Μάχη για να μη θιγούν οι ένστολοι!


• Ο Παναγιωτόπουλος πήγε στο Μαξίμου με τις προτάσεις για περικοπές δαπανών. 

Νυν υπέρ πάντων ο αγών για να μην κοπεί ούτε ένα ευρώ επιπλέον από τους μισθούς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό είναι το μή­νυμα που βγήκε από το Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο. 

0 πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρέλαβε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας «φάκελο» που έμοιαζε με...
 προϋπολογισμό, μια και ο κ. Παναγιωτόπουλος κατάρτισε πρόγραμμα περικοπών κωδικό κωδικό, ώστε να διασωθούν οι μισθοί στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

0 κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και για την κοινή άσκηση με το Ισραήλ που γίνεται από τη Δευτέρα τα ξημερώματα στο Αιγαίο. 

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ενημέρωση που του έγινε, μια και για εκείνον είναι θέμα και συμβολισμού να κερδηθεί η μάχη με τα ισοδύναμα, ώστε να μην περικο­πούν οι μισθοί των στρατιωτικών που έχουν ήδη μειωθεί κατά 37%. 

Το πλαίσιο της συνάντησης αλλά και των εντολών του πρωθυπουργού περιέγραψε ανάγλυφα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος του Μαξίμου. Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι απόφαση από την αρχή του ίδιου του πρωθυπουργού πως πρέπει να δοθεί η μάχη μέχρι το τέλος και αυτή η μάχη να είναι επιτυχής για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Ο πρωθυπουργός πάνω από όλα, μετά εγώ ως υπουργός Άμυνας, πριν από λίγες ημέρες -το διαπιστώσατε κι εσείς- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όλοι συμμεριζόμαστε αυτήν την ανάγκη, την αναγκαιότητα να μην υπάρξουν άλλες περικοπές σε όσους υπηρετούν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 

Η αποστολή τους είναι πολύ βαριά. Τη φέρνουν σε πέρας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι περικοπές που έχουν υποστεί στους μισθούς τους είναι πολύ μεγάλες, όπως και ο υπόλοιπος, βεβαίως, ελληνικός λαός. Είναι 37% αυτές οι περικοπές. Άρα πρέπει να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπεια των οικογενειών τους και να κάνουμε την καθημερινότητά τους όσο γίνεται λιγότερο δύσκολη. Όλα αυτά τα θέματα έχουν εξεταστεί και πάντοτε κάτω από τις εντολές και την καθοδήγηση του πρωθυπουργού προχωρεί η υλοποίησή τους». 

Στο θέμα των ισοδύναμων αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι τις προτάσεις τις έχουν οι αρχηγοί και θα σταλούν και στις Βρυξέλλες. 0 κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε αποτελέσματα. Είναι πειστικά τα μέτρα που έχουμε προτείνει». 

ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-17/7/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger