Αρχική » » Ο τιμητής των ... πάντων!

Ο τιμητής των ... πάντων!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πρέπει να παραδεχτούμε όλοι μας ότι κάθε εμφάνιση του κ. Πάγκαλου προκαλεί οργή για το απύθμενο θράσος του και θλίψη για το ότι ένας τέτοιος κακεντρεχής και κομπλεξικός άνθρωπος κατείχε επί σειρά ετών ανώτατα αξιώματα! Τώρα παρουσιάζεται ως τιμητής των πάντων και μάλιστα χρησιμοποιώντας απαξιωτικές φράσεις και ...
χαρακτηρισμούς θέλει να μας περάσει την εικόνα του "άντρα" που μιλάει χύμα και σταράτα για τις στρεβλώσεις και τα λάθη των πολιτικών αλλά και του ίδιου του λαού μας!
κ. Πάγκαλε προκαλείτε και μας πουλάτε πνεύμα εκ των υστέρων μια και όταν υπηρετούσατε αυτούς που κατηγορείτε το παίζατε “κότα” χωρίς κακαρίσματα αλλά και χωρίς αυγό μια και δεν ενθυμούμαστε να κάνατε και τίποτα αξιόλογο στην μακρά σας βουλευτική και υπουργική διαδρομή!
Αντί λοιπόν να απολογείστε για την ανικανότητα, την αδράνεια και την ανοχή σας σε όλα αυτά τα “άνομα” που λέτε ότι βλέπατε και ακούγατε πως συμβαίνουν γύρω σας τώρα εκ του ασφαλούς μας λέτε “ρητορείες” μιας και έχετε εξασφαλίσει την “άνετη” συνέχεια του βίου σας! 
Αφήστε λοιπόν τα παραληρήματα και τις μπαρόλες και σκεφτείτε ότι σας ακούν άνεργοι, οικογενειάρχες που δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα αλλά και συνταξιούχοι που κοιμούνται με την ψυχή στο στόμα φοβούμενοι κάθε βράδυ μην είναι την άλλη ημέρα θέμα στις εφημερίδες ως θύματα ληστείας μετά φόνου!
Κλείστε επιτέλους το στόμα σας και σκεφτείτε ότι εδώ και καιρό έχετε περάσει στην αντίπερα όχθη και κάθε εμφάνιση σας κάνει ολοένα και περισσότερους Έλληνες να σας θεωρούν γραφικό και μάλιστα … αναιδή! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger