Αρχική » » Πολιτικός συρφετός ... δέσμιος των χορηγών και των μιζαδόρων!

Πολιτικός συρφετός ... δέσμιος των χορηγών και των μιζαδόρων!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πριν λίγες ημέρες έκανα το τραγικό λάθος και έκανα ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων των 8:00 μ.μ και πραγματικά έμεινα αποσβολωμένος γιατί διαπίστωσα ότι ζούμε πλέον ολοφάνερα σε χώρα υπό κατοχήΣτις εικόνες και τα βίντεο του πολιτικοοικονομικού ρεπορτάζ έβλεπα και άκουγα ονόματα Φούχτερ, Μπούχτερ κ.λ.π οι οποίοι ως ...
εντεταλμένοι των Ευρωπαίων και του Δ.Ν.Τ περιδιαβαίνουν τα διάφορα υπουργεία και με τον αέρα του κατακτητή ζητούν την λογοδοσία των (χεσμένων στην όψη) υπουργών για τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα τους. Μάλιστα άκουσα ότι έγινε και μία σύσκεψη της “εγχώριας” τρόικας δηλ. των κ.Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη για να προετοιμάσουν την “απολογία” τους στους πραγματικούς τροικανούς κυβερνήτες του "προτεκτοράτου" που λέγεται ... Ελλάδα!
Εν συνεχεία σε κάποιο κανάλι είδα τον γνωστό “Μπουμπούκο” (πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ ο οποίος στην αγωνία του να μας σώσει “αποστάτησε” στην Ν.Δ) να μας λέει (το νέο παραμύθι για αφελείς και ηλιθίους) πως τάχα τους περισσότερους από αυτούς τους Ευρωπαίους χαρτογιακάδες τους καλέσαμε εμείς ... για να μας ξεκολλήσουν σαν χώρα από το τέλμα που μας έφεραν οι άχρηστοι πολιτικάντηδες των τελευταίων χρόνων. 
Όμως ο εν λόγο “κύριος” παρέλειψε να μας πει ότι αυτοί οι "άχρηστοι" είναι οι ίδιοι που συνεχίζουν να βρίσκονται στο τιμόνι της “υπόδουλης” αυτής χώρας! Με λύπη μου επίσης διαπίστωσα ότι τα ξεπουλημένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας μετά από την προεκλογική τρομολαγνία που έσπειραν στα τηλεπαράθυρα τους, τώρα βγάζουν το σκασμό για τις καθημερινές αυτοκτονίες των απελπισμένων Ελλήνων θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται για ειδήσεις “ρουτίνας”!
Φίλες/οι η εποχή που διανύουμε ίσως είναι η δυσκολότερη της μακρόχρονης ιστορίας μας και θα καταγραφεί στο μέλλον (αν μπορέσουμε να επιβιώσουμε) ως την εποχή όπου έγινε ο μεγαλύτερος “συνωστισμός” προδοτών, κλεπτών, ψευτών, ανικάνων και ξεδιάντροπων παχύδερμων και χωρίς τσίπα ανθρωπάριων τα οποία έδρασαν και λειτούργησαν ως οι …. χειρότεροι εχθροί του έθνους μας μια και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν δέσμιοι των "χορηγών" και των "μιζαδόρων" τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger