Αρχική » » To ΠΑΣΟΚ στη Συνδιάσκεψη και ο Γιώργος… στη Ρόδο

To ΠΑΣΟΚ στη Συνδιάσκεψη και ο Γιώργος… στη Ρόδο


Ενώ αύριο αναμένεται η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει παρών…αλλά όχι στις κομματικές διαδικασίες. Ο πρώην πρόεδρος του Κινήματος θα τιμήσει με την παρουσία του όχι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, μα ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο για τις τεχνολογίες επικοινωνίας και πληροφορίας στην...
εκπαίδευση, καθώς αύριο θα βραβευθεί από τους διοργανωτές για την προσφορά του στο αντικείμενο. 
Ποιος ξέρει; Στη Ρόδο ίσως και να επιδοθεί σε κάποιο από τα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ, αν και οι αυριανές εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται αργά το βράδυ. 
Η απουσία του ωστόσο από μια κομματική διαδικασία που ούτως ή άλλως είναι κρίσιμη, σχολιάζεται ήδη και όχι με κολακευτικό τρόπο, από στελέχη όλων των τάσεων. 
Εξάλλου το κλίμα στο Κίνημα είναι ήδη επιβαρυμένο από τις διαψεύσεις της Άννας Διαμαντοπούλου και του Ανδρέα Λοβέρδου αναφορικά με τις φήμες που τους ήθελαν να δέχονται και εν συνεχεία να απορρίπτουν πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για συμμετοχή τους στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να κάνει, θα είναι πιο ξέγνοιαστο από τις επίπονες εσωκομματικές διεργασίες του ηττημένου ΠΑΣΟΚ. 
«Άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη», λέει ο λαός. 
Εν προκειμένω ταιριάζει καλύτερα το, «άλλος για Ιπποκράτους τράβηξε, άλλος για… Δωδεκάνησα».

newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger