Αρχική » » Σκληρή επίθεση Ντινόπουλου στον Χατζηνικολάου (Βίντεο)

Σκληρή επίθεση Ντινόπουλου στον Χατζηνικολάου (Βίντεο)


Άγριος καυγάς σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό «αέρα» μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου. Όλα άρχισαν όταν ο κ. Ντινόπουλος σχολίασε το δημοσίευμα της Real News σχετικά με την εμπλοκή των κ. Βουλγαράκη, Μεϊμαράκη και Λιάπη σε υπόθεση «παράνομης αγοραπωλησίας ακινήτων»...

««Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου. Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει μια καταγγελία ότι “ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης”, μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω; Είναι αυτό πρωτοσέλιδο;», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής για να λάβει την εξής απάντηση από τον δημοσιογράφο:

«Δεν είναι το ίδιο κύριε. Εδώ η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Σε κάθε χώρα του κόσμου θα διερευνάτο και θα ήταν πρωτοσέλιδο. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε».

Η απάντηση του κ. Ντινόπουλου ήταν άμεση. «Ε, δεν θα κάνετε εσείς μαθήματα για δεοντολογία…», είπε προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου.

«Έχετε να μου προσάψετε κάτι; Δεν καταλάβα; Έχετε;», σε έντονο ύφος και πρόσθεσε:

«Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής».

«Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο», είπε στη συνέχεια ο κ. Ντινόπουλος με τον δημοσιογράφο να απαντά:

«Είμαι στο δρόμο 30 χρόνια κύριε. Τόσος πανικός ώστε να βγαίνετε να μου κάνετε προσωπική επίθεση; Τα ίδια είχαν συμβεί από τους άλλους όταν αποκαλύψαμε την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είστε θλιβερός, δε θα μιλήσω άλλο μαζί σας». 



newpost.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger