Αρχική » » Η ημισέληνος στο ρολόι της Ξάνθης!

Η ημισέληνος στο ρολόι της Ξάνθης!

 
Τα υποχθόνια και ταυτόχρονα προκλητικά σχέδια της Αγκυρας για τη Θράκη φέρνει στο φως η «δημοκρατία», παρουσιάζοντας φωτογραφικά ντοκουμέντα από την εφημερίδα «Μαχητής» της Θράκης.

Σύμφωνα με αυτά τα ντοκουμέντα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου στην Ξάνθη, στις 18 Αυγούστου, φαίνεται ο Μπεκίρ Μποζντάγ να παραλαμβάνει ως δώρο μια φωτογραφία, που δείχνει το ρολόι της Ξάνθης με τουρκικές σημαίες, ενώ στην εκδήλωση ήταν παρών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!...
 
Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι οι «σκληροί Τούρκοι» έχουν ξεπεράσει τα όρια, εκμεταλλευόμενοι και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαχητής» της Θράκης επισημαίνεται: «Μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης επί Τουρκοκρατίας με την τουρκική σημαία επάνω στο ψηλό μας το ρολόι δώρισε η αυτοαποκαλούμενη Τουρκική Ενωση Ξάνθης στον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. Η φωτογραφία αυτή ήδη γίνεται αντικείμενο έντονων συζητήσεων -φαντάζεστε να επισκέπτεται μια ελληνική αποστολή την Αγία Σοφία κι ο Πατριάρχης να δωρίζει εικόνες της... Κωνσταντινούπολης επί Βυζαντινών αυτοκρατόρων με τη βυζαντινή ή ελληνική σημαία τι θα γινόταν στη γείτονα χώρα...-, ενώ αποτέλεσε και κεντρικό θέμα της εκπομπής «Ανοιχτή γραμμή», καθώς ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος διατύπωσε την καθαρή θέση μήπως «η φωτογραφία είναι χαλκευμένη καθώς οι καιροί είναι ιδιαίτερα πονηροί και κρίσιμοι, ωστόσο αν είναι γνήσια, τότε ναι, υπάρχει σοβαρό θέμα εθνικής, πολιτικής και ηθικής τάξης, γιατί δόθηκε ενώπιον κι ενός βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, που ήταν παρών την ώρα του δώρου από τον πρόεδρο της ΤΕΞ! Από τη δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε λοιπόν διαπιστώσαμε ότι πράγματι οι υπεύθυνοι της ΤΕΔΚ έδωσαν στον αντιπρόεδρό της Μπεκίρ Μποζντάγ μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης (επί Τουρκοκρατίας), με την τουρκική σημαία επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, εκφράζοντας την επικίνδυνη λογική και πολιτική, πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι η Δυτική Θράκη θα γίνει... τουρκική»!

Διχασμός 

Και η εφημερίδα συνεχίζει: «Πρόκειται στην ουσία για μια φωτογραφία διχασμού, που οφείλουν όλοι να καταδικάσουν, με πρώτο και καλύτερο τον υποτιθέμενο αριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος ήταν παρών στην όλη εκδήλωση, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και από τη φωτογραφία που αποκαλύπτουμε!

Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία είναι της εποχής, ή οι αρμόδιοι της ΤΕΞ “βρωμίσανε” το σύμβολο της Ξάνθης, το ψηλό μας το ρολόι, μοντάροντας επάνω του την τουρκική σημαία κι έκαναν το κάδρο δώρο στον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ! Ο,τι και να ‘ναι και χωρίς η εφημερίδα μας να κραυγάζει, το δώρο που κάνανε οι κύριοι της ΤΕΞ παρουσία του Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, του ψευτομουφτή Ξάνθης κ. Μετέ και των υπολοίπων, ήταν μια φωτογραφία διχασμού, που προσωπικά θεωρούμε ότι δεν εκφράζει τους χριστιανούς αλλά και τους μουσουλμάνους, με τους οποίους έχουμε κοινές αγωνίες επιβίωσης και κοινό μέλλον ελπίδας να πάμε μπροστά την Ξάνθη και τη Θράκη, σαν ένα ευρωπαϊκό κράτος. Από την άλλη, περιμένουμε τις καθαρές θέσεις των κομμάτων για τη συγκεκριμένη φωτογραφία διχασμού και… καταδίκης αυτών των πρακτικών. Για να δούμε και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ τι θέση θα πάρουν, αλλά και τα άλλα κόμματα...»!

Μακάριος Β. Λαζαρίδης
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/92012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger