Αρχική » » Ολοι οι αγώνες κερδισμένοι

Ολοι οι αγώνες κερδισμένοι


Από τον ΓΑΠ και τους συντρόφους του

Αλαφροΐσκιωτοι διαδηλωτές ισχυρίστηκαν ότι τον είδαν χθες τον Γιώργο να κατεβαίνει εν μέσω νεφών από αμερικανικό βομβαρδιστικό Στελθ και να μοιράζει φωτοτυπίες από ανέκδοτο πόνημά του με τίτλο: «Πρώτα την Ελλάδα, ύστερα τις ΗΠΑ, στάση στου Λεβέντη για καφέ κι έπειτα τον κόσμο!»....

Μερικοί, πιο επιρρεπείς στα μεταφυσικά, τον είδαν να υλοποιείται σαν γκουρού του σοσιαλισμού, στη στάση του λωτού (κάπως σαν οκλαδόν είναι αυτό), και να μοιράζει αγγούρια στους υπόλοιπους διαμαρτυρομένους της πλατείας Συντάγματος. Κίνηση με συμβολική αξία - όπως συμβολικά ήταν τα λεφτά που... υπήρξαν στα λόγια του. Αλλοι, πιο πεζοί, αντέκρουσαν τις ονειροφαντασίες και τα οράματα των λατρευτών του μεγάλου στοχαστή με τα κάτωθι: «Σιγά μην ερχόταν. Κορόιδο είναι; Στα Χάρβαρντ τρωγοπίνει και κρύβεται. Αν έσκαγε μύτη στη διαδήλωση, θα τον έκαναν φέτες, θα τον τύλιγαν σε λαδόκολλα και θα τον σέρβιραν στα σουβλατζίδικα του Μοναστηρακίου». Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος όλων των Ελλήνων δεν ήταν στην πορεία. Δεν διακρίναμε καν το συνηθισμένο ντεκόρ που συνήθιζε να κουβαλάει: τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

Λόγοι μάχης

Και καλά να σου λείπει ο πρωταγωνιστής ΓΑΠ. Να λείπει και το ντεκόρ Παναγόπουλος; Ετσι σηκώνονται οι αυλαίες, οι πολυθρόνες, τα σκαμπό και τα πουφ και την κοπανάνε από την παράσταση; Ελειπε ο αρχισυνδικάλας, λέει, στη Μαδρίτη. Οποία απώλεια για το έθνος, αλλά πόσο μεγάλο το κέρδος για τον κόσμο!

Να μην είμαστε μικρόψυχοι. Να το παραδεχτούμε. Οι Ισπανοί, δίχως Παναγόπουλο, θα είχαν λιγότερες πιθανότητες επιβίωσης από ένα παγόβουνο που κάνει μπλουμ μέσα σε ηφαίστειο. Μετά ο κολλητός του πρώην πρωθυπουργού πρέπει να πάει επειγόντως στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, στη Ζανζιβάρη και στα νησιά Γκαλαπάγκος. Εκεί ακούγεται ότι έχουν μείνει ψήγματα δικαιωμάτων στα αμέριμνα ιγκουάνα (σαύρες σαν τον Σημίτη είναι αυτές) και, αν μεριμνήσει ο ακάματος πρόεδρος της ΓΣΕΕ, οι εργοδότες των ιγκουάνα θα περάσουν καλύτερες ημέρες από τις τωρινές.

Η κατάληξη όλης της επαναστατικής επιτροπής της πασοκάρας θα είναι η γνωστή. Το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου βρίσκουν καταφύγιο όλης της γης οι κολασμένοι. Πώς ήταν το πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, όπου σπούδαζαν οι σύντροφοι επί Σοβιετικής Ενωσης; Ε, το Χάρβαρντ είναι το αντίστοιχο για τους σοσιαλιστές της πασοκάρας.

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-27/9/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger