Αρχική » » Καλά εκεί στα "ΝΕΑ" οι δημοσιογράφοι δεν διαβάζουν την εφημερίδα τους;;;;

Καλά εκεί στα "ΝΕΑ" οι δημοσιογράφοι δεν διαβάζουν την εφημερίδα τους;;;;



Στις 10-9-12 πήρα τα ΝΕΑ για να "ενημερωθώ" (καλά να πάθω). Ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα από πίσω προς τα εμπρός πέφτω σε άρθρο σχόλιο του κ Παπαχρηστου με τίτλο " Που να πάνε οι διαδηλωτές..." για τις κινητοποιήσεις το Σάββατο στη ΔΕΘ που λέει:...

"Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΡΑ απασχόλησε μερικές χιλιάδες ανθρώπους που διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου και άλλους πέντε χιλιάδες αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν σταλεί από κάθε γωνιά της χώρας για να τους περιφρουρούν. Οπως υπολόγισα, σε κάθε ενάμιση διαδηλωτή αντιστοιχούσε ένας αστυνομικός. Κάτι αυτό, κάτι η εμφανής αμηχανία των διαδηλωτών - «καλά μαζευτήκαμε, τώρα πού πάμε» (Βελλίδειο κλειστό, απόντες Πρωθυπουργός και υπουργοί) - και η έλλειψη πολιτικού στόχου, το αποτέλεσμα ήταν η πόλη να γίνει θεατής μιας από τις πιο υποτονικές συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν γίνει ποτέ σ' αυτήν. ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ συνδικαλιστές μετά συγγενών και φίλων, άλλοι τόσοι στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο «μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή» πρόεδρος Αλέξης, καμιά χιλιάδα το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους με την πασιονάρια του Κόμματος Αλέκα και από κοντά δύο χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή που θέλουν, σώνει και καλά, να επιστρέψει η ομάδα «στα μεγάλα σαλόνια, ρε καρντάση»...

Και μένω έκπληκτος!
Κοιτά να δεις τόσες επαγγελματικές ομάδες θίγονται από τα μετρά, τόσος ντόρος γίνεται και μονό 7500 διαδήλωσαν;;;; Πάει η κοινωνία νεκρώθηκε!
Συνεχίζω το ξεφύλλισμα και πέφτω στο κύριο άρθρο της εφημερίδας για τις κινητοποιήσεις με τίτλο "Δυναμικό πάρων έδωσαν οι εργαζόμενοι" και μένω διπλά έκπληκτος καθώς γράφει:

"Από τις μεγαλύτερες σε όγκο διαδηλώσεις των τελευταίων ετών στη ΔΕΘ (η Αστυνομία υπολογίζει 26.000 άτομα, οι διοργανωτές έως και 35.000) πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Στις τέσσερις διαφορετικές πορείες υπήρχε παλμός και ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά των μέτρων λιτότητας, ενώ δεν σημειώθηκαν επεισόδια...."

Και σκέφτομαι:
Καλά εκεί στα ΝΕΑ οι δημοσιογράφοι δεν διαβάζουν την εφημερίδα τους;;;;
Είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος να μιλάει για υποτονικές διαδηλώσεις μετρώντας 7.500 χιλιάδες και η εφημερίδα για μια από τις μεγαλύτερες σε όγκο διαδηλώσεις των τελευταίων ετών (δηλαδή ακόμη και εκείνων του πρώτου Μνημονίου που ήταν μεγάλες ) με την Αστυνομία να μετράει 26000 ατομα;
Τι συμβαίνει ο Ψυχάρης άλλαξε γραμμή και αβαντάρει ξαφνικά το αντιμνημονιακο μπλοκ ή ο Παπαχρήστος γράφει ότι να ναι για να υπερασπιστεί την μνημονιακή συγκυβέρνηση;
Και τελικά η συγκέντρωση ήταν μεγάλη ή μικρή;;;;
Εσείς τι εξήγηση δίνεται;;;;;;

ΥΓ: Α ρε blogs που μας χρειάζονται! Μας χρειάζονται λέμε!!! ( για σωστή ενημέρωση μακριά από νταβατζιδοεφημεριδες και νταβατζιδοκαναλα)

- Νικολόπουλος Βασίλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger