Αρχική » » Ο στρατηγός, η παρέλαση και οι... άκαπνοι!

Ο στρατηγός, η παρέλαση και οι... άκαπνοι!


Ο στρατηγός, η παρέλαση και οι... άκαπνοι!
■ «Παρέλαση» μέσω Τwitter έκανε, χθες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ. Κωσταράκος, κατά τη διάρκεια της πρόβας της ομάδας επίδειξης των F-16 που θα εμφανιστούν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, θέλοντας προφανώς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την κουτσουρεμένη στρατιωτική παρέλαση, που αναγκαστικά θα γίνει εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, άρχισε από νωρίς χθες τα «τιτιβίσματα»...

Μοίρασε «μπράβο»

Το πρώτο «μπράβο» του αρχηγού ΓΕΕΘΑ αφορούσε ολόκληρη την ομάδα «ΖΕΥΣ» που κατάφερε με τα εναέρια ακροβατικά της και «σήκωσε τη Θεσσαλονίκη στον αέρα. Χαμογελαστός κόσμος στα μπαλκόνια και ξαφνικά πολλές σημαίες». Εν συνεχεία, μέσω Twitter, ο στρατηγός Κωσταράκος έστειλε και δεύτερο «μπράβο». Αυτήν τη φορά προσωπικά στον σμηναγό Καραχάλιο που με το F-16 έκανε «κοκορέτσι» την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Οι αληθινοί μαχητές

Είναι σαφές ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ προετοιμάζει το κλίμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στρέφοντας τα βλέμματα του κόσμου στον αέρα και στους πραγματικούς καθημερινούς μαχητές - υπερασπιστές του Αιγαίου και όχι στις τυχόν «γήινες» ασχήμιες που τελευταία σκαρώνουν ακραίοι (και άκαπνοι) εθνοπατέρες...

ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger