Αρχική » » Λογιστικός διαλογισμός

Λογιστικός διαλογισμός

Το μαντείο των Δελφών έχει αναστείλει λειτουργία-μέχρι νεωτέρας- και οι εσωτεριστικές εμπειρίες μας είναι πλέον εισαγόμενες από το εξωτερικό. 

Τι θέλεις; Να μάθεις ονόματα και ποσά από τη «λίστα Λαγκάρντ»; Πανεύκολο. Δεν χρειάζεται να τρέχεις στους Βαξεβάνηδες και να δίνεις τα ωραία σου λε­φτά σε περιοδικά που έχουν μεν τα ονόματα, αλλά δεν έχουν τα φράγκα. Ούτε είναι καιρός τώρα να ρωτάς τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου, τον Διώτη και τον Καπελέρη. Από τη μια, δεν θυμούνται (περάσαν πολλά τα τέρμινα, γαρ) και, από την άλλη, πού να αποστηθίσουν τόσο πολλά;.... 

Αν μπορούσαν να μάθουν απέ­ξω τέτοια καταλογάρα, θα βγαίναν στα ριάλιτι και θα κάνανε όνομα με­γάλο και τρανό-σαν τον Πρόδρομο και τον Τσάκα ένα πράμα. Ούτε οι δι­καστές ξέρουν ποιοι περιλαμβάνο­νται. Ούτε οι βουλευτές. Ούτε πολλοί από τους καταθέτες μπορούν να θυμηθούν αν βρίσκονται στη λίστα, διότι έχουν τόσο πολλά σε τόσα σημεία του πλανήτη, που έχουν ξεμείνει μπόλικα αδέσποτα δισεκατομμύρια. 

Η στήλη εντόπισε τον άνθρωπο που μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια της ψυχής και να σου κόψει εισιτήριο (μετ' επιστροφής) για τα υπαρκτικά πεδία που λούζονται από το ανέσπερο φως της αλήθειας. Το όνομα δε (αυ­τού, Dipavajan Ranner! 

Φακές και φακίρης 

Μόνο από το όνομα και τη φάτσα αν κρίνεις, τότε καθίσταται βέβαιον ότι το «θέμα» είναι σιγουράκι. Έχει κάτι από ΓΑΠ αυτός ο άνθρωπος. Το χαμόγε­λο της επιτυχίας και το μπουκέτο των υπηρεσιών που παρέχει θυμίζουν πο­λύ «πράσινη διακυβέρνηση», «πράσινη ανάπτυξη» και όλα τα κινητά και ακί­νητα που παραπέμπουν στο πράσινο - με τη διαφορά ότι ο Dipavajan Ranner φαντάζει πιο πειστικός. 

Όπως διαβάζουμε στην αφισέτα που έχει κολληθεί σε πολλά σημεία των Αθηνών, στο -εντελώς δωρεάν- διήμε­ρο σεμινάριο ο Dipavajan Ranner  προ­σφέρει τα ακόλουθα: «Αλφαβήτα του διαλογισμού. Μουσική και διαλογι­σμός. Τεχνικές συγκέντρωσης. Πολ­λές πρακτικές ασκήσεις». 

Το τελευταίο μάς ενδιαφέρει. Θα κάνουμε 5 ή 6 «Ομ», θα πάρουμε τη στάση του λωτού, θα ενεργοποιήσου­με τσάκρας, τρίτα μάτια και ψιονικές δυνάμεις, θα βγούμε από τις κορμάρες μας και θα ταξιδέψουμε νοερά ως το γραφείο του Παπακωνσταντίνου για να εντοπίσουμε το χαμένο CD της Λαγκάρντ, που φυλάει σαν Κέρβερος ο «ξεχασμένος» συνεργάτης του φακίρη του Μνημονίου. Αυτή η μέθοδος της πνευματιστικής υποκλοπής έχει κι ένα καλό. Δεν διώκεται ποινικά. 

Παναγιώτης Λιάκος 
(Εφ.Δημοκρατία-29/10/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger