Αρχική » » ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ - Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση

ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ - Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση


Σε μονάδα της Καβύλης πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας. Δε λέω, έχει και η παραμεθόριος τις ανάγκες της σίγουρα όμως όχι σε στρατιωτικούς αθλητές που μπορούν να προσφέρουν όσο είναι σε «φόρμα» στον κλάδο τους. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τα επιτελεία. Πού καιρός για αθλητισμό, πρωταθλητισμό και διακρίσεις της Ελλάδας. Άλλωστε, στο ΑΣΑΕΔ δεν έχουν καρέκλα να καθίσουν από την πολυκοσμία, τι να την κάνουν την αθλήτρια υπαξιωματικό;....
 

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το νέο ενιαίο ειδικό μισθολόγιο. Και φυσικά τα νούμερα θα είναι προς τα κάτω με τον διοικητικό βαθμό στο πληρωτέο σύνολο. Τελικά δεν έχει πάτο το βαρέλι κυρίως για τα ειδικά μισθολόγια όλων των σημαντικών λειτουργιών του κράτους. Λέτε να είναι μια απλή σύμπτωση ή να αποσκοπεί σε κάτι πιο συνομωσιολογικό; 

Αλήθεια, όλη αυτή η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων που βγαίνει -για το καλό της πατρίδας- στο σφυρί δεν μπορούσε να ενοικιαστεί για να συνδράμει το εισόδημα των στρατιωτικών; Και, επιτέλους, θα σταματήσει κάποιος το πάρτι της δωρεάν παραχώρησης στρεμμάτων από την αρμόδια υπηρεσία της Κατεχάκη; 

«Είμαι περήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις» είπε ο «κόκκινος Πάνος» ο οποίος παρευρέθη στον εορτασμό της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας, στη Σχολή Πυροβολικού. Φαντάσου να μην έγερναν τα υποβρύχια, να είχαν βλήματα τα άρματα, να μη λιμοκτονούσαν τα στελέχη, τι θα έλεγε! Η Αγία Βαρβάρα και όλοι οι άγιοι... Βοήθειά μας. 

Το σίγουρο είναι πως η στρατιωτική θητεία δε θα πάψει ποτέ να είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Ένα ρουσφέτι έμεινε στους πολιτικούς να κάνουν πλέον, σιγά μην το απολέσουν. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! 

Μετά την εντολή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της κλοπής της προτομής του Σμηναγού (I) Κωνσταντίνου Ηλιάκη στα Χανιά από τον ΥΕΘΑ κ. Πάνο οι δράστες έντρομοι την εγκατέλειψαν σε υπαίθριο χώρο. Ποιος είδε υπουργό Εθνικής Άμυνας άνευ θητείας και δεν φοβήθηκε!

Η τρέλα τελικά δεν πάει στα βουνά, όντως. Πάει στρατό όμως, έτσι γνωστός αοιδός απηλλάγη ως Ι5 λόγω τρέλας ικανός όμως για παρεμφερή εργασία και τώρα άδει τρελά στις πίστες με τον κόκκινο... συγγνώμη, την Κοκκίνου. Τυχαίο; Άντε να τους πείσεις μετά όχι δεν ισχύει το περίφημο: εκεί που σταματά η λογική ξεκινά ο στρατός. 

(ΤΟ ΧΩΝΙ 09/12/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger