Αρχική » » Ο Παναγιωτόπουλος "ορκίστηκε" Εύελπις; Ενόχληση για την απονομή ξιφιδίου στον ΥΕΘΑ

Ο Παναγιωτόπουλος "ορκίστηκε" Εύελπις; Ενόχληση για την απονομή ξιφιδίου στον ΥΕΘΑ


Η φωτογραφία είναι από τη Σχολή Ευελπίδων και από την παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου εκεί για την ορκομωσία των Ευέλπιδων. Είναι η στιγμή που του απονέμεται το ξιφίδιο του Εύελπι ως αναμνηστικό, ως δώρο ,ως αναγνώριση της ηγεσίας που ασκεί από τη θέση του στις Ένοπλες Δυνάμεις; Ποιος ξέρει…

Σημασία έχει ότι και αυτή η φωτογραφία όπως και παλιότερα η απονομή του πράσινου μπερέ στον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ.Πεταλωτή έχει ενοχλήσει στρατιωτικούς που πιστεύουν ότι δεν “απονέμονται όλα”.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έστειλε στο Onalert, απόστρατος ανώτατος αξιωματικός. Και είναι ιδιαίτερα καυστικό όχι για τον ΥΕΘΑ αλλά για όσους στις εκάστοτε στρατιωτικές ηγεσίες έχουν τέτοιες ιδέες

Το σχόλιο:

Ο Παναγιωτόπουλος ορκίστηκε Εύελπις!!!! Αφού η ηγεσία εξακολουθεί να ευτελίζει τα πάντα!

Ας μας πει η ηγεσία αν πάει επίσκεψη στο Ολυμπιακό στάδιο θα τους απονεμηθεί χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών αγώνων;

Βεβαίως ο εκάστοτε ΥΕΘΑ προίσταται, πολιτικά, των ΕΔ, αλλά για να σου απονεμηθεί το ξιφίδιο του Εύελπη πρέπει να έχουν προυπάρξει ορισμένες προυποθέσεις.

Γραμμές κύριοι και αυτοσεβασμός πρώτα για να έχουμε δικάιωμα να ζητάμε σεβασμό από τους άλλους. Από τα μικρά ξεκινούν όλα”.

onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger