Αρχική » » Χαϊκάλης: Εθνική προδοσία...

Χαϊκάλης: Εθνική προδοσία...


Σφοδρή αντιπαράθεση Παύλου Χαϊκάλη και Άδωνι Γεωργιάδη με σκληρές εκφράσεις, στο πρωινό του Mega...

Ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με την έκφραση «καραγκιόζης» είπε ότι «δεν έπρεπε να το πω. Το θέατρο σκιών έχει μεγάλη ιστορία. Ο κ. Καμμένος έχει κάνει καριέρα υβρίζοντας τους πάντες. Δεν σέβεται κανέναν», και όταν ο Παύλος Χαικάλης σε επίμονη ερώτηση του Γεωργιάδη αν συμφωνεί για τους «προδότες» του αρχηγού του, αυτός ευθέως του απάντησε: «Ναι, Έχετε κάνει εθνική προδοσία» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στον Αδωνι Γεωργιάδη, διαβάζοντας το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης, χαρακτηρίζοντάς τον «προστατευόμενο είδος», ενώ για τον πρωθυπουργό είπε «να σταματήσει τις πιρουέτες», ενώ ο Αδωνις Γεωργιάδης για την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο του είπε ότι δεν είναι σοβαρός, και τον προέτρεψε «σήκω φύγε», όταν στριμώχτηκε….

Δείτε τα βίντεο από το Mega.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger