Αρχική » » Στα έθνη δεν υπάρχουν αδιέξοδα

Στα έθνη δεν υπάρχουν αδιέξοδα


Η Ελλάδα ποτέ δεν υπέκυψε σε πιέσεις εκβιαστών και ποτέ δεν ανέχθηκε την τυραννία.
Λαός, Στρατός και πολιτικοί εντός και εκτός Βουλής είναι σίγουρο ότι θα απομονώσουν τους ολίγους εκείνους που επιμένουν να κρατούν τη χώρα όμηρο των τοκογλύφων. 
Ο διάλογος «κωφών» με εκπροσώπους αδίστακτων δανειστών οδηγεί τη χώρα στα βράχια και περίπου 2.100.000 νέα ελληνόπουλα στην ανεργία. 

Η προετοιμαζόμενη σύρραξη σε Μέση Ανατολή και Τουρκία δεν πρέπει για κανέναν λόγο να βρει την Ελλάδα απροετοίμαστη και έρμαιο στις βουλές ξένων πρακτόρων, έστω και αν αυτοί παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι των «σωτήρων» της... 

Σύσσωμοι κυβέρνηση, λαός, στρατός και πολιτικά κόμματα θα πρέπει άμεσα να υπακούσουν στο ύψιστο εθνικό πρόσταγμα: Όλα για τη σωτηρία της πατρίδος. 

Κακώς, κάκιστα, οι κυβερνή­σεις των τελευταίων ετών παρέδω­σαν, μερικώς, την εθνική μας κυ­ριαρχία σε ξένα κέντρα, σε σημείο που, εάν δεν ληφθούν άμεσα ρηξι­κέλευθες αποφάσεις, να κινδυ­νεύει η υπόσταση όχι μόνον της ελ­ληνικής Δημοκρατίας, αλλά και η συνέχεια του ελληνικού έθνους. 

Τα όποια δισεκατομμύρια ευρώ του επαχθούς, κατά πολλούς, ή τοκογλυφικού, κατά άλλους, χρέους του ελληνικού Δημοσίου αποτε­λούν μια παρανυχίδα στην πραγμα­τική αξία αυτής της θεϊκής και ανε­κτίμητης χώρας. Η αξία της Ελλά­δας δεν πρόκειται ποτέ να υπολογι­στεί σε χρήμα. Η αξία της έχει κατα­γραφεί ιστορικά και πολιτιστικά και ουδείς έχει το ηθικό ανάστημα να το αμφισβητήσει. 

Ουδείς τολμά να ασχημονήσει εις βάρος ενός έθνους που, με αλτρουισμό, ανθρωπισμό και πολεμι­κή αρετή, έστησε τείχη προστασίας της παγκόσμιας πολιτιστικής κλη­ρονομιάς και απέτρεψε σκοτεινές δυνάμεις να βυσσοδομήσουν εις βάρος των φιλειρηνικών λαών. 

Την ύστατη τούτη στιγμή η ελλη­νική κυβέρνηση δεν έχει το δικαίω­μα να συνεχίζει τον ««διάλογο κω­φών» με εκπροσώπους αδίστακτων δανειστών. Έναν διάλογο που οδη­γεί τη χώρα στα βράχια και περίπου 2.100.000 νέα Ελληνόπουλα στην ανεργία, που διαλύει οικογένειες με παιδιά, που σπρώχνει νέες κοπέ­λες στην πορνεία και που οδηγεί φιλότιμους καταχρεωμένους επαγγελματίες στην αυτοκτονία. 

Έναν διάλογο που απογυμνώνει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αποσυνθέτει πλήρως τις δημόσιες υπηρεσίες, κατακρεουργεί τη Δημόσια Υγεία, εξευτελίζει τους Έλληνες δικαστές, αμφισβητεί την εντι­μότητα των Ελλήνων και εποφθαλμιά, μέσω αντισυνταγματικών πρά­ξεων και χαρατσιών, τις περιουσίες του ελληνικού λαού. 

Ενεργοποίηση 

Στα έθνη δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η Ελλάδα ποτέ δεν υπέκυψε σε πιέσεις πανίσχυρων εκβιαστών και ουδέποτε κάνει επιλογή τυράννων. Απλώς δεν ανέχεται την τυραννία. 

Λαός, Στρατός και πολιτικοί όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων, εντός και εκτός Βουλής, είναι σί­γουρο ότι θα απομονώσουν τους ολίγους εκείνους που επιμένουν να κρατούν τη χώρα όμηρο των τοκο­γλύφων δανειστών, που, όπως απο­δεικνύεται, δεν στοχεύουν μόνο στην πλήρη απογύμνωση της Ελλά­δος από κάθε υλικό αγαθό, αλλά επιδιώκουν τον πλήρη εξανδραπο­δισμό της. 

Η μη καταγγελία της επαχθούς για την Ελλάδα συνθήκης Δουβλίνο 2, μέσω της οποίας επετεύχθη η με­ταφορά στη χώρα μας πλέον των 2.000.000 παράνομων μετανα­στών, εξηγεί τους ανομολόγητους σκοπούς εκείνων που επιδιώκουν μια σημαντική αλλοίωση του ελληνι­κού πληθυσμού. 

Παράλληλα, όμως, με αυτό, και μέσω μιας αισχρής και απάνθρω­πης οικονομικής πολιτικής που επι­βάλλουν ως «δανειστές», αναγκά­ζουν νέα Ελληνόπουλα να φύγουν από την κοιτίδα τους και να αφή­σουν, με αυτόν τον τρόπο, ελεύθε­ρο και ανυπεράσπιστο το πεδίο στις ακατανόμαστες ορέξεις τους. 

Με ή χωρίς τη δημιουργία της μεσογειακής ένωσης η άλλου σχηματισμού, η Ελλάδα πρέπει άμεσο να ενεργοποιηθεί, ώστε να μη βρεθεί εκτός των νέων δομών στην πε­ριοχή της και παραμείνει όμηρος στα γαμψά νύχια μιας αέναης γερ­μανικής ρεβανσιστικής προσπά­θειας. 

Πανστρατιά στον αγώνα για εθνική επιβίωση 

Την κρίσιμη τούτη στιγμή που γεωπολιτικές ανακατατάξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολι­κής Μεσογείου, η Ελλάδα δεν μπορεί να μένει αμέτοχη, χωμένη στο καβούκι της. 

Αν ορισμένες ξένες δυνά­μεις, έντεχνο, μέσω δανεισμού και επηρεασμού μέρους του πολι­τικού προσωπικού της Ελλάδας, κατάφεραν να την αδρανοποι­ήσουν, τούτο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σπάσει τα δεσμά της και να απαιτήσει τα δικαιώματα της ως ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος. 

Τέτοιες επικίνδυνες ώρες τα έθνη δεν «αποστρατεύουν» τους πολίτες τους στέλνοντάς τους στην ανεργία και στον σίγουρο λι­μό. Απεναντίας καλούν πανστρατιά και προετοιμάζονται. Η Ελλά­δα έχει την ιερή υποχρέωση να στηρίξει τον λαό με όποιο μέσο. Να εμφυσήσει στους νέους τις δημοκρατικές εκείνες αξίες που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να ονομάζονται Έλληνες, κυρίαρχοι τούτης της πανέμορ­φης χώρας. Μόνο τότε θα βρε­θούν πραγματικοί παραστάτες στον αγώνα για εθνική επιβίωση. 

Χωρίς φόβο 

Κανείς δεν συμπαρίσταται σε ένα έθνος που δεν έχει στόχους και όραμα. Κανένας δεν ενδιαφέ­ρεται για τα κακόμοιρα ανθρωπά­κια που τείνουν χείρα βοηθείας στους κακομαθημένους βιαστές και τοκογλύφους. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για φοβισμένους πο­λίτες και κυβερνήσεις που αδημονούν πότε θα πάρουν την επόμε­νη «δόση». 

Απεναντίας, σε ένα έθνος που έχει πάρει την απόφαση να επιζήσει, μαχόμενο για τα πεπρω­μένα της ανθρωπότητας, και δεν φοβάται να δώσει το «παρών» στις διαμορφούμενες ανακατα­τάξεις της ευρύτερης περιοχής του, είναι ευνόητο ότι θα τύχει της υποστήριξης εκείνων με τους οποίους συμπαρατάσσεται. 

Του Δρος ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΡΑ 
Καθηγητή-Ιστορικού. 
(Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ-18/12/2012) 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger