Αρχική » » Ο φόνος του ψόφιου δράκου

Ο φόνος του ψόφιου δράκου


Ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκτός από σταυραδελφός του Χάρου και πλοηγός της λέμβου ΑΑΑ (αρκτικόλεξο του «Αχέρων, Αγύριστος, Άδης»), είχε την ατυχία να γευτεί το νέκταρ της εξουσίας. Ο Ανδρέας, δαιμόνιος Πατρινός και δραπέτης του αειθαλούς καρνάβαλου της πασοκάρας, για να μη μεθύσει από το νέκταρ της εξουσίας, το αραίωνε με αίμα συνταξιούχων, ασφαλισμένων και ασθενών του ΕΣΥ...

Ήταν μία κακή ιδέα η μείξις, διότι το κοκτέιλ «νέκταρ εξουσίας, ελληνικό αίμα, τριμμένος πάγος, λάιμ, σόδα και μνημόνιο» τον πείραξε στα νεύρα. Το ήπιε με τις καράφες επί ΓΑΠ και έβγαινε στα κανάλια και προέβαινε σε μύρια όσα κομπαρσιλίκια. Μούτες έκανε, κραυγές έβγαζε, δάκρυα έχυνε κι άφηνε χάχανα και λάχανα από το απύλωτο στόμα του. Βέβαια, παρότι μεθυσμένος, δεν ήτο αφελής. Οι μούτες, οι κραυγές, τα δάκρυα, τα χάχανα και τα λάχανα ήταν άπαντα εναρμονισμένα με την εξυπηρέτηση των καθαγιασμένων (από τις αγιαστούρες του Ντομινίκ Στρος Καν και του Σόιμπλε) σκοπών της «δανειακής σύμβασης». Ο Ανδρέας ήταν μνημονιακότερος των μνημονιακών. «Ω Λοβέρδε, υπουργέ μνημονιολάγνε των μνημονιολογιωτάτων!» αναφωνούσαν οι σφουγγοκωλάριοι της Μέρκελ όποτε τον αντίκριζαν.

Σιγουρατζής

Μόλις τέλεψαν οι παράτες, τα «κύριε υπουργέ μου», τα ταξίδια στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι χαιρετούρες των αστυνομικών, τα πρώτα τραπέζια πίστα στην τηλοψία και οι φιλοφρονήσεις των μουζίκων προς την Υψηλότητά του και άρχισε πλέον να σκυλοβρομάει Ειδικό Δικαστήριο ή βόλτα πάνω σε ράγες σιδηροδρόμου με επάλειψη πίσσας και πίπουλων, ο Ανδρέας αναθεώρησε για το Μνημόνιο. 

Ετσι κάνουν όλοι οι γενναίοι που εφορμούν στη μάχη εναντίον του εχθρού όταν πέσουν οι υπογραφές στη συνθήκη ειρήνης. Βγήκε στην τηλεόραση, που λέτε, ο Ανδρέας και τα έριξε χοντρά στον ΓΑΠ για το Μνημόνιο! Δεν το 'θελε εκείνος. Ο ΓΑΠ το ήθελε. Δεν το ποθούσε ο Ανδρέας το Μνημόνιο. Ο Παπακωνσταντίνου έκοβε φλέβες. Δεν του έτρεχαν τα σάλια του Ανδρέα να μας τη φερμάρουν οι δανειστές. Η Λούκα έκανε σαν μαζορέτα, τσιρλίντερ του Ντομινίκ Στρος Καν. Ο Ανδρέας, η Αννα -Μπίλντερμπεργκ + φωτοτυπία- Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης -παριανό ταχυφαγείο- Ραγκούσης ήταν έτοιμοι να αυτοπυρποληθούν για να μην παραδοθούμε αμαχητί στους τοκογλύφους πιστωτές. Πολύ περίεργο. Πέρσι ο Ανδρέας μας έταζε «μακελειό» αν κάποιος πείραζε τον ΓΑΠ για το Μνημόνιο...

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-23/1/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger