Αρχική » » Κακό εναντίον χειρότερου

Κακό εναντίον χειρότερου


 Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα θυμίζει ταινία του Ταραντίνο. Αδίστακτοι μισότρελοι πρωταγωνιστές σ' ένα άσκοπο λουτρό αίματος. 

«Το Ατίνα έκει γκίνει Καμπούλ», κύριε Χρυσοχοϊδη μου, όπως το προβλέψατε. Μόνο που σε λίγους μήνες οι Καμπουλιανοί εξωτερικού θα έχουν περισσότερα φράγκα από τους ξενιτεμένους Καμπουλιανούς που η μοίρα τούς έριξε στο Ελλάντα. Μόλις γίνει αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει ...
ανα­κοίνωση ότι η αφραγκία των Καμπουλιανών στην Ελλάδα είναι ρατσιστικό φαινόμενο και ο Κουράκης θα απαιτή­σει εκ νέου να φορολογηθούν οι χριστιανοί για να πληρώνουν τον παπά τους και να δοθεί ένα επίδομα σε όλους τους βαψομαλλιάδες ποιητές ώστε να αγοράζουν άφοβα προϊόντα Ρίλκεν από τον Χόντο της γειτονιάς τους. 

Η Ρένα Δούρου, σε πείσμα της Ακροδεξιάς, θα πάει να ξαναδεί τη ριζοσπαστική ταινία «Λίνκολν» και ο Πάνος Σκουρλέτης θα φιλοτεχνή­σει πορτρέτο του Φαήλου Κρανιδιώ­τη για να του πετάει βελάκια όποτε θα νιώθει νευριασμένος - κάτι που πρέπει να συμβαίνει τουλάχιστον 123 φορές ανά 2,5 δευτερόλεπτα. 

Επιπλέον, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ολοκληρώ­νοντας έναν απαιτητικό κύκλο μαθη­μάτων ορθοφωνίας, θα αρχίσει να δο­κιμάζει την αντοχή κρυστάλλινων πο­τηριών σκληρίζοντας δίπλα τους επί τετράωρο (το λιγότερο). Τα ποτήρια συνήθως έχουν τη μοίρα των νεύρων μας. Σπάνε... 

Παράδεισος 

Από την αντίπερα όχθη του στρατο­πέδου, ο Γιάννης Στουρνάρας θα ολοκληρώνει το πλάνο εξόδου από την κρίση. Ορίζοντας το έτος 3014. Δεν εί­ναι πολύ, μη σας ψαρώνει το νούμερο. Ξέρετε πώς περνάει μια χιλιετία κι ένα χρονάκι; Σαν γάργαρο νεράκι. Για πό­τε ο Αθηναίος του 1013 ζούσε και για πότε έγινε αστρόσκονη κανείς δεν το κατάλαβε. Ούτε ο ίδιος. Έτσι ο δαιμό­νιος αδελφοποιτός Σημίτης σχεδιάζει να μας κάνει τη ζωή τόσο αφόρητη και τόσο μικρή, ώστε οι γενιές να μην προ­λαβαίνουν να ενημερώνουν η μία την άλλη για τα δεινά που βίωσαν. Πάνω στις ράγες της ανεργίας, της μίρλας και της δυστυχίας, το τρένο της ζωής περ­νά απαρατήρητο. Από σκοτάδι σε σκο­τάδι με μεσοδιάστημα το ημίφως του Μνημονίου, αδελφέ μου. 

Μόνο κάποιος να πει του Μπουμπούκου να μη φωνάζει. Να χαμηλώ­σει τη βουβουζέλα που έχει σφηνωθεί στον οισοφάγο του. Μερικοί συμπολίτες μας πενθούν και δεν ταιριάζουν οι ασχήμιες του κάθε Αδώνιδος στη σιωπή που απαιτούν οι δυστυχίες. Τέλος, το ΚΚΕ ελπίζει να τελειώσει, ο λιμός στη Βόρεια Κορέα και να μείνει κά­νας κομμουνιστής αφάγωτος σε τούτο τον έσχατο σοσιαλιστικό παράδει­σο. Όλα πάνε καλά... 

Παναγιώτης Λιάκος 
(Εφ.Δημοκρατία-30/1/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger