Αρχική » » Διάγνωση (!) Βαρουφάκη: Ανίκανος για οργάνωση ο Παπανδρέου

Διάγνωση (!) Βαρουφάκη: Ανίκανος για οργάνωση ο Παπανδρέου


«ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση Παπανδρέου-Βαρουφάκη ισχύει απόλυτα, μια και ο γνωστός οικονομολόγος και άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού μίλησε με τα...
καλύτερα λό­για για τον «καπετάνιο του "Τιτανικού"». Αν και ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν είπε και τίπο­τα... καινούργιο, εντούτοις όταν αυτά προ­έρχονται από έναν «φίλο» αποκτούν ιδιαί­τερη σημασία. «0 Γιώργος ενθουσιάζεται με μια ιδέα και μετά την ξεχνάει... Έχει ιδιαί­τερη ανικανότητα στην οργάνωση της δουλειάς και των συνεργατών του» τόνισε χαρα­κτηριστικά σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπί­ας», ενώ δεν δίστασε να τον καρφώσει ακό­μη περισσότερο, προσθέτοντας ότι «ο Σημίτης δεν ήταν έτσι». 

Την ίδια ώρα, ο κ. Βαρουφάκης -που εσχά­τως φέρεται να συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα- περιέγραψε τη γνωριμία τους, η οποία χρονολογείται «από τις αρχές της προ­ηγούμενης δεκαετίας, όσο ήταν στο ΥΠ.ΕΞ». Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Πα­πανδρέου σχεδόν τον... ικέτεψε για τις συμβουλές του και όταν άρχισε να έχει βλέψεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ «ζήτησε τη συνδρομή μου, όπως έκανε και με πολλούς άλλους». Και έτσι, προσθέτει, ο κ. Βαρουφά­κης ξεκίνησε ως λογογράφος του στην προ­εκλογική εκστρατεία του 2004, ξεκαθαρίζο­ντας πάντως ότι δεν ήταν οπαδός του ΠΑ­ΣΟΚ, αλλά το έκανε λόγω της... φιλικής τους σχέσης! Και βέβαια, για να δικαιολογήσει τη... φυγή του, τα ρίχνει όλα στον Παπαν­δρέου, κατηγορώντας τον ότι δεν τον ενδιέ­φερε η συμμετοχική δημοκρατία...

(Εφ. Δημοκρατία-14/1/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger