Αρχική » » Νυχτερινή αποκάλυψη-σοκ

Νυχτερινή αποκάλυψη-σοκ


Προανακριτική για τη «λίστα Λαγκάρντ»: Ο συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι ο πρώην υπουργός τού έδωσε άλλο cd απ' αυτό που έστειλαν οι Γάλλοι. 

Σε μεταμεσονύχτιο θρίλερ με απρόβλεπτη συνέχεια εξελίχθηκε η χθεσινή συ­νεδρίαση της Προκαταρκτικής της Βουλής, αφού ο στενός συνεργά­της του Γ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Αγγελόπουλος, ο άνθρωπος που πήρε την εντολή να ανοίξει το CD και να βρει τα είκοσι μεγαλύτερα ποσά, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στην Επιτροπή ότι το CD που ερεύνησε αυτός δεν έχει καμία σχέση με το δεύτερο CD που ήρθε στα τέλη Δεκεμβρίου από τη Γαλ­λία...

Και όλα αυτά την ώρα που οι Γάλλοι έχουν διαβεβαιώσει ρητώς ότι και τις δύο φορές έστειλαν ακριβώς το ίδιο αρχείο. Η πλήρης ανατροπή όσων γνωρίζαμε έως σήμερα ήρθε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, καθώς απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυ­σής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Αγγελόπουλος άρχισε να περι­γράφει μια μορφή αρχείων εντελώς διαφορετική από αυτή που εί­χε περιγράψει στους βουλευτές ο Θεόδωρος Φλωράτος, μέλος της τριμελούς επιτροπής η οποία, πα­ρέλαβε το δεύτερο CD. 

Με δεδομένο ότι ο κ. Αγγε­λόπουλος είχε πλήρη γνώση του πρώτου CD της «λίστας Λαγκάρντ», η επιτροπή διέκοψε άρον άρον τη συνεδρίαση ζητώντας από τις υπηρεσίες της Βουλής να φέρουν ένα λάπτοπ αλλά και το δεύτερο CD που υπάρχει στη δικογραφία, ώστε ο μάρτυρας να αποφανθεί αν είναι το ίδιο με αυτό που είχε με­λετήσει την πρώτη φορά. 

Κάπου εκεί ξεκίνησαν το μπά­χαλο και οι σουρεάλ σκηνές, αφού οι υπάλληλοι της Βουλής άρχι­σαν να ρωτούν ο ένας τον άλλον ποιος έχει τα κλειδιά για το ειδι­κό χρηματοκιβώτιο στο οποίο για λόγους ασφαλείας φυλάσσεται η «λίστα Λαγκάρντ». Η... αναζήτηση στα σκοτεινά γραφεία της Βουλής κράτησε πάνω από μισή ώρα (!!!), ενδεικτικό και αυτό της οργάνω­σης που επικρατεί σε άλλη μία δη­μόσια υπηρεσία, με τα κλειδιά να βρίσκονται λίγο μετά τις 00.30. 

Τριμελής αντιπροσωπία της Επιτροπής μετέβη στο χρηματο­κιβώτιο για να επιβεβαιώσει ότι τα κλειδιά είναι τα σωστά και μετά την επιβεβαίωση το CD μπήκε σε ειδικό φάκελο, ώστε η συνεδρίαση να συνεχιστεί σήμερα. Εκεί υπήρ­ξε νέα εμπλοκή, αφού τα μέλη της Επιτροπής διέκοψαν για σήμερα, αλλά ξέχασαν τον μάρτυρα στη διπλανή αίθουσα όπου περίμε­νε. Και, μάλιστα, όταν του είπαν ότι πρέπει να προσέλθει το πρωί, ο μάρτυς είπε ότι είναι λίγο δύσκο­λο, καθώς έχει προγραμματισμένη συνέντευξη για δουλειά αφού έχει μείνει άνεργος! Όπως και να 'χει, η Επιτροπή θα συνεχίσει σή­μερα, ωστόσο οι χθεσινές εικόνες δεν τιμούν ούτε τις υπηρεσίες της ούτε πολλά από τα μέλη της Επι­τροπής, τα οποία την είχαν κοπα­νήσει από τις εννιά το βράδυ. 

Γιώργος Λυκουρέντζος 
(Εφ. Δημοκρατία-06/2/2013) 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger