Αρχική » » Να γιατί οι γαλλικές φρεγάτες δεν είναι... δώρο!

Να γιατί οι γαλλικές φρεγάτες δεν είναι... δώρο!


 ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΤΡΙΠΛΑ ΧΑΜΕΝΗ. 

Σε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια κινδυνεύει να μπει η χώρα μας. Την ώρα που πριν από λίγες ημέρες παροπλίστηκε η φρεγάτα «Μπουμπουλίνα», όχι γιατί δεν μπορούσε να παραμείνει στον στόλο, αλλά κυρίως γιατί δεν μπορούσε η χώρα να αγοράσει τα απαραίτητα ανταλλακτικά, ο Ολάντ ήρθε με «δώρο» τις γαλλικές φρεγάτες «Φρεμ»...
 
Αυτό το δώρο, όμως, θα είναι άδωρο! Πως μπορεί να είναι διαφορετικά, όταν η χώρα μας θα εκπαιδευθεί προσωπικό για τη σωστή επάνδρωση τους. Βέβαια, εδώ τίθεται και το θέμα της συντήρησης. Γιατί οι Γάλλοι στο τέλος δεν θα δεχθούν να πάρουν πίσω μπαλωμένες φρεγάτες, αλλά σωστά συντηρημένες. Και κάπου εδώ έρχεται το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου Πάρι Καρβουνόπουλου, ο οποίος σημείωσε ότι δεν έχουμε καύσιμα και τα πλοία μας είναι δεμένα στο ντόκο. 

Είπε και κάτι ακόμα: θα μπεις στα έξοδα για να τις επι­στρέψεις; Για ποιο λόγο; Εκτίμησε δε ότι, αν προχωρήσει η συμφωνία, η Ελλάδα στο τέλος θα αναγκαστεί και να τις αγοράσει για να μη βγει τριπλά χαμένη! 

Με άλλα λόγια, λοιπόν, οι Γάλλοι προσπαθούν με πλάγιο τρόπο να μας φέρουν στον δρόμο τους μεταχρονολογώντας τα κέρδη τους. Για αυτό και η κυβέρνηση θα πρέπει να το εξετάσει πολύ καλά το όλο ζήτημα πριν προ­χωρήσει στο επόμενο βήμα... 

Θ.Π. 
(ΑΠΟΨΗ - 23/2/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger