Αρχική » » ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση

ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση


Η στήλη σήμερα θα έπρεπε να ονομά­ζεται χακί φίμωτρο από τη λογοκρισία που επικράτησε σε όλες της τελετές που έγιναν και παραβρέθηκε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Η απουσία του Τύπου ήταν εκκωφαντική. Παρόλα αυτά υπήρχε χρό­νος να δοθεί συνέντευξη για το στρατευμένο νιάτο και υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ....
Λεωνίδα πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα κορίτσια που σε υπηρετούν πιστά; Α­μείβονται ή δωρεάν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους; 

Τα πάγια οδοιπορικά Δεκεμβρίου πλη­ρώθηκαν στο ΓΕΕΘΑ την προηγούμε­νη Παρασκευή και τα στελέχη είχαν έ­να χαρούμενο τριήμερο. Αντίθετα στο αρβυλο-επιτελείο δεν κουνιέται φύλλο πόσο μάλλον κατοστάευρω. Κλαυθμός και οδυρμός για τα ο­δοιπορικά. Ακόμη να το πιστέψουν κάποιοι. 

Στο στόχαστρο της τοπικής κοινωνίας και της παράγκας του πενταγώνου έ­χει μπει για τα καλά διοικητής της παραμεθορίου. Στην προσπάθειά του να πα­τάξει τους λουφαδόρους και τους κοπανα­τζήδες δέχεται ανηλεή πόλεμο και εκβιασμούς από τους καρεκλοκένταυρους των αθηναϊκών επιτελείων. Το έργο δε που προσφέρει έχει αναμορφώσει την υπηρεσία του με ελάχιστα έξοδα προς μεγάλη λύπη των εργολάβων της ευρύτερης περιοχής. Ευχόμαστε καλή συνέχεια! 

Η πρώην εκλεκτή της καρδιάς πρώην αρχηγού υπηρετεί πλέον τον νέο αρ­χηγό. Όλοι μια οικογένεια είμαστε. 

Τι ωραία που ήταν η παρέλαση. Την απόλαυσα από το youtube γιατί δεν είχα πρόσκληση να την δω από κο­ντά. Για το Πάσχα και το Δεκαπενταύγουστο πρέπει να κλείσω από τώρα; 

«Εσύ στρατηγούλη μου πόσα παίρ­νεις;». Το ακούσαμε και λυπηθήκαμε πολύ για την κατάντια των απομά­χων του επαγγέλματος. Όταν τα ιδανικά πε­ριορίζονται διαχρονικά σε ολίγα ευρώ, τα λεγόμενά σου χάνουν την αξία τους ολο­κληρωτικά. 

Καυτό έντυπο προβάλλει την «επι­χειρηματική καριέρα» απόστρατου της Π.Α. Ο εν λόγω κύριος μαθαίνου­με πως κοσμούσε το γραφείο πρώην διευθυ­ντή υπουργού με πολλές δάφνες και τιμές. Φυσικά μέσα από τις φωτογραφίες του, που ήταν άκρως καλλιτεχνικές με τους δύο άν­δρες να εναγκαλίζονται εμπνεόμενοι από τα κοινά που τους ένωναν. Έμαθε πολλά κοντά του όπως η μπλόφα της παραίτησης. Το θέ­μα δεν έχει τελειώσει και το παρακολουθού­με. 

Κύριε υπουργέ εκεί πάνω με τα οικο­νομικά σας είναι όλα καλά; Ή σας λείπουν τίποτα ψιλά; 

Λαυράκι βγήκε από τον έλεγχο του ΙΚΑ σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Συγγενής πρώτου βαθμού στελέχους της κυβέρνησης είχε δηλώσει αλλοδαπή ως συνοδό, το γνωστό κόλπο για τις εργαζόμε­νες, με μαύρα, αποκλειστικές. 

(ΤΟ ΧΩΝΙ-31/03/2013) 
staratalogia.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger