Αρχική » » Απειλήθηκε απο οπλισμένα Μιράζ η Τούρκικη Κορβέτα ...΄Αλλα κόλπα απο ΓΕΕΘΑ !

Απειλήθηκε απο οπλισμένα Μιράζ η Τούρκικη Κορβέτα ...΄Αλλα κόλπα απο ΓΕΕΘΑ !


Η τουρκική κορβέτα «TCG BAFRA», προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 19η Μαρτίου (πρωινές ώρες) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα). Σύμφωνα με πληροφορίες η Τούρκικη Κορβέτα '''TCG BARFA '' απειλήθηκε από τα Ελληνικά οπλισμένα Μιράζ που πέταξαν χαμηλά και σε κοντινή απόσταση ! Τα Ελληνικά Μιράζ κάλεσαν το Τούρκο καπετάνιο στο διεθνές κανάλι κινδύνου και ανάγκης και του ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα ! Τα Ελληνικά Μιράζ ήταν Οπλισμένα και κατά πληροφορίες είχαν και EXOCET ειδικά για πλοία επιφανείας!...

Το ΓΕΕΘΑ έφτασε στο έσχατο μέσο προειδοποιήσεως όταν κατάλαβε πλέον ότι οι Τούρκοι το έχουν κάνει σύστημα !

Πάλι σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος ανέκρουσε πρύμνη και βγήκε με φουλ τις μηχανές από τα Ελληνικά χωρικά ύδατα έξω από τη Τζιά ενώ κατέβασε και τα RADAR της Φρεγάτας σημάδι αβλαβούς διελεύσεως !!

Για την Ιστορία ...Η τουρκική κορβέτα «TCG BAFRA», προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 19η Μαρτίου (πρωινές ώρες) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα).

Στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία Νότια-Νοτιοδυτική διήλθε μεταξύ Ν. Κέας και Ν. Κύθνου και εξήλθε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα νοτίως Ν. Κέας.

veteranos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger