Αρχική » » Καλά τι σόι δημοκρατία ειναι αυτή ; Ναί η Βουλή για τον Κασιδιάρη ...Αλλά όχι για Κανέλλη και Δούρου !

Καλά τι σόι δημοκρατία ειναι αυτή ; Ναί η Βουλή για τον Κασιδιάρη ...Αλλά όχι για Κανέλλη και Δούρου !


Τελικά να βρίζεις βουλευτές και να τους λες φασισταριά είναι δημοκρατικό ...Αν όμως αντιδράσει επειδή το βρίζουν είναι φασιστικό ...Τέτοια κάντε και θα χτυπήσει ποσοστά που δεν θα τα πιστεύετε από την Χρυσή Αυγή !...

Αυτό αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, μετά την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη με ψηφοφορία στη Βουλή με 205 ψήφους «υπέρ», 3 ψήφους «κατά» και μία ψήφο «παρών» για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Ευτυχώς δεν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας... Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας, όχι μόνο της δικής του, αλλά και των Δούρου-Κανέλλη που έχουν μηνυθεί και κατηγορούνται και αυτές για την ίδια υπόθεση. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όμως οι κατηγορίες των δύο "κυριών" δεν έχουν έρθει ακόμα στη Βουλή» αναφέρεται στην ανακοίνωση, της Χρυσής Αυγής !

veteranos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger