Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ


• Ένα τραγικό περιστατικό είχαμε πριν από μια εβδομάδα στον Έβρο, συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο. Κατά την διάρκεια απόπειρας απενεργοποίησης ναρκών και άχρηστων πυρομαχικών, ύστερα από άσκηση που είχε πραγματοποιηθεί, οπλοβομβίδα εξερράγη, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας Ανθυπολοχαγός και να τραυματιστούν ένας Ταγματάρχης και ένας ΕΜΘ Επιλοχίας. Όλοι ανήκαν στην δύναμη της 389 ΠΑΠ (Προκεχωρημένη Αποθήκη Πυρομαχικών)....
 

• Αφού εκφράσουμε το συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του νεκρού και ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στους δύο τραυματίες, να υπενθυμίσουμε εδώ πως η αποστολή του Έλληνα στρατιωτικού είναι δύσκολη και μπορεί να απαιτήσει ακόμα και την ζωή του. Αυτό ας το σκεφτούν καλά αυτοί που τους εξυβρίζουν καθημερινά αποκαλώντας τους απλούς δημόσιους υπάλληλους και μάλιστα αντιπαραγωγικούς. Μακάρι να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό αλλά ακόμα και αν δεν είναι οι Έλληνες στρατιωτικοί θα συνεχίσουν να τιμούν τον όρκο που έδωσαν αντίθετα με κάποιους άλλους. 

• Αυτοί οι ίδιοι που τους λένε αντιπαραγωγικούς, μόλις την περασμένη εβδομάδα έδειξαν για μια ακόμα φορά τις εθνικές τους ευαισθησίες. Αναφέρομαι στον Πάγκαλο που σε συνέντευξη του σε εφημερίδα των Σκοπίων είπε για το θέμα της ονομασίας πως ο καθένας μπορεί να λέγεται όπως θέλει και ότι κακώς υπάρχει τόσο καιρό το ζήτημα αυτό. 

• Να πούμε στον Πάγκαλο πως αυτός μπορεί να έχει αυτές τις απόψεις, αλλά οι απόψεις αυτές συνιστούν προδοσία ενάντια στα συμφέροντα του Έθνους. Επειδή πολλοί μπορεί να μην καταλάβουν τί συμφέρον μπορεί να έχει η Ελλάδα από το πώς θα λέγονται το Σκόπια να σας ξεκαθαρίσω πως η καπιταλιστική αντίληψη που ταυτίζει τη λέξη συμφέρον με το οικονομικό κέρδος με αφήνει παγερά αδιάφορο. 

• Συμφέρον της Ελλάδας είναι τα δίκαιο του Έθνους μας και δεν είμαστε πρόθυμοι να παραχωρήσουμε τίποτα και σε κανέναν Καλή γειτονία μπορεί να υπάρξει μόνο όταν όλοι όσοι μας έχουν ζημιώσει επανορθώσουν. 

• Μόνο όταν αποκαταστήσουμε όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μπορούμε να έχουμε καλή γειτονία. Μόνο όταν ζητήσουν έμπρακτα συγνώμη για όλες τους τις προσβολές μπορούμε να ζήσουμε δίπλα-δίπλα. 

• Μια οπό τις μεγαλύτερες προσβολές τους διέπραξαν τις προηγούμενες μέρες. Ο λαός αυτός τόλμησε να βεβηλώσει το νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο Α' Παγκόσμιο Πόλεμο που βρίσκεται στο Βαλάντοβο των Σκοπίων. 

• Διέπραξαν τέτοια ιεροσυλία αυτοί που όταν σκοτώθηκαν οι ομοεθνείς μας δεν υπήρχαν καν σαν έθνος. Αυτοί που υπάρχουν σαν κράτος μόνο και μόνο επειδή στην ηγεσία της χώρας μας βρίσκονται εδώ και δεκαετίες άνθρωποι που δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του Έθνους. Να ξέρουν όμως πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Τότε θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. 

• Όπως υπόλογοι για όσα λένε θα είναι και οι νοσταλγοί του Στάλιν που έχουν μαζευτεί στο ΠΑΜΕ. Αυτές τις μέρες διάλεξαν για να προβάλλουν την εμετική προπαγάνδα τους στα σχολεία! Αυτές τις μέρες διάλεξαν για να παρουσιάσουν την Επανάσταση του 1821 σαν δήθεν πρόδρομο του Συμμοριτοπόλεμου. 

• Βέβαια δεν είδα κανέναν μεγαλοδημοσιογράφο νο σχίζει το ιμάτια του για την προπαγάνδα των αριστερών στα σχολεία. Έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες φαίνεται. Όμως όλοι αυτοί θα μας βρουν μπροστά τους. Πέρασαν οι μέρες της ασυδοσίας τους. Εμείς ας μείνουμε πιστοί στο μήνυμα της Επανάστασης και ας το κρατήσουμε μέσα μας φάρο και οδηγό στην καθημερινή μας πορεία. 

SNIPER
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-20/03/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger