Αρχική » » Τα άνθη του ΚΑΚΟΥ

Τα άνθη του ΚΑΚΟΥ


Απίστευτο! Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ζητάει από τα κανάλια να μην προβάλλουν εικόνες φτώ­χειας από την Ελλάδα. Αλλά, Μαγευτικά δειλινά από τη Μαγιόρκα;... 

 Να μη δείχνουν άστε­γους, άνεργους και πεινασμένους, αλλά... ανέμελους τουρίστες να πίνουν «μπλάντι μέρι» στα μπίτς μπαρ της Φλόριντα. 

 Ενώ η κυβέρνηση προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει τη διαπόμπευση οποιουδήποτε πολίτη. Ησυχάστε, κύριοι! Δική σας είναι η ευ­ρεσιτεχνία. 

 Δραματική ομολογία του πρωθυπουργού: «Τον πόνο του κόσμου πρώτα απ' όλους τον νιώ­θω εγώ». Αμάρτησα για τον Πολ Τόμσεν! 

 «Το νιώθω ως άνθρωπος και ως πρωθυ­πουργός» εξήγησε. Χω­ρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν το νιώθει και ως βουλευτής Μεσσηνίας. 

 0 Βενιζέλος όχι μόνον ανακάλυψε ότι υπάρ­χει στη χώρα ανεργία, αλλά έχει και σχέδιο για να την αντιμετωπίσει. Την Αμερική πρόλαβε και τη βρήκε ο Χρ. Κολόμβος. 

 Περήφανος ο Σαμαράς γιο την κυβέρνηση: «Κάναμε πολλά...» (κόψαμε μισθούς και συ­ντάξεις, βάλαμε φόρους και χαράτσια). 

 «Θα κάνουμε ακόμα περισσότερα… (θ΄ απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους, θα κλεί­σουμε κι άλλα μαγαζιά. Θα βγάλουμε κι άλλους στην ανεργία...) 

 Τέλος δεν έχουν τα βάσανα του Κ. Καρα­μανλή! Εκτός του ότι τον συμβουλεύει ο Αντώναρος, τον… θαυμάζει κι ο Π. Καμμένος. 

 Εξανίστανται από τη Χρυσή Αυγή: «Δεν είμαστε ακροδεξιό κόμμα»! Αλλά; Παράρτημα της WWF με αρμοδιότητα στη διάσωση της λαχανί μπε­κάτσας. 

 Ε, ναι, αφού στηρίζει την Κύπρο η Ελλάδα, δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας. Πώς λέμε… βου­λιάζει το πλοίο και πιάνε­σαι από την άγκυρα για να σωθείς. 

 Σκέψου να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή ότι τον... εμπνέει ο Στ. Γονίδης! 

 Σύμφωνα με τον Βορίδη, για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα δεν φταίει η κρίση, αλλά τα... Μέσα Ενημέρωσης. Και για την Άλωση της Πόλης ποιος. Μάκη; Η... Λέιντι Γκάγκα; 

 Κι ύστερα αναρωτιούνται σοβαρά γιατί ο κόσμος τους παίρνει με τις πέτρες; Είναι ακριβές ακόμη οι ντομάτες! 

 Αυτόνομα θα κατέβει στις επόμενες εκλογές ο Γ. Καρατζαφέρης. Γιατί η Ελλάδα αγαπάει το κουκλοθέατρο και λα­τρεύει τους παλιούς πρωταγωνιστές. 

Όπως εξήγησε, «ο ΛΑΟΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση». Πλην όμως Από­κριες έχουμε, οπότε όλα δικαιολογούνται. 

 Αμοιβαία μετακίνηση στον ανασχηματισμό Μανιτάκη – Στυλιανίδη. Ο αδρανής θα διαδεχθεί τον αποτυχημένο. Και … αντιστρόφως 

 Υποψήφιος συς επόμενες εκλογές θα εί­ναι κι ο Αλ. Αλαβάνος. Σοβαρά; Επικεφαλής κόμματος; Ναι. ε; Θα εί­ναι μεγάλος ο ανταγωνι­σμός στα κομμωτήρια. 

 Σημείωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ ότι για την υφα­λοκρηπίδα η Τουρκία επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις. Ναι, αρκεί να μην επαναλάβει και τις.. γνωστές αποβάσεις. 

 Αν είναι δυνατόν» Να λένε οι δικαστές ότι ως προσωπικότητα ο Άκης ρέ­πει προς την εγκληματικότητα με σκοπό το χρήμα. Μίζες έπαιρνε απλώς ο άνθρωπος. 

 «Και μέσα στη… σύγχυ­ση ο Γ. Μιχελάκης ζή­τησε τη διαπλάτυνση της διώρυγας Κορίνθου. Αυ­τό είναι που λένε… εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες κάνουν χάζι. 

 Ο Αδ. Γεωργιάδης συγχαίρει τον ελληνι­κό λαό, διότι αντέχει και δεν αυτοκτονεί τόσο πολύ. Επιπλέον η βλα­κεία είναι αήττητη. 

 Αρθρογράφος μεγά­λης εφημερίδας ισχυ­ρίζεται ότι οι λιποθυμίες μαθητών λόγω ασιτίας είναι προπαγάνδα της Α­ριστεράς. Η δε... χαζομάρα προνόμιο της Δεξιάς. 

 Επίσης, η χώρα δεν περνάει κρίση, αλλά εποχική γρίπη, ενώ ο Τόμσεν δεν είναι εκπρό­σωπος του ΔΝΤ, αλλά σέντερ φορ στον Αστέρα Τρίπολης. 

 Όπως λέει κι ο ποιητής… οι ωραιότερες μάχες είναι οι εκ των προτέρων χαμένες! Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. 

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-17/03/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger