Αρχική » » «Κυβέρνηση»-Εχθρός των Ενόπλων Δυνάμεων

«Κυβέρνηση»-Εχθρός των Ενόπλων Δυνάμεων


Συνομιλούμε διαρκώς με στελέχη (αξιωματικούς και υπαξιωματικούς) των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας. Εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Όλοι αυτοί έ­χουν εμπιστοσύνη στον υπογράφοντα αυτή τη στήλη, διό­τι έχουν πειστεί για την ορθό­τητα των θέσεων μας και τον πατριωτισμό των αντιλήψεων μας. Συνεπώς, δείχνουν στο πρόσωπο του γράφοντος τον δέοντα σεβασμό και μας είναι πράγματι τιμητική η αγάπη που τρέφουν για εμάς!... 

Και βεβαίως εμείς έχουμε εξ αρχής τονίσει ότι θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό των σωμάτων ασφαλείας και των αρμοδίων υπηρεσιών της χώρας, σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της ακεραιότητας της εδαφικής μας επικράτειας και, εν γένει, των ελληνικών εθνικών συμφερόντων. Πόσο μάλλον στους τωρινούς καιρούς, οι οποίοι είναι «πονηροί» και το έθνος βρίσκε­ται ολίγο προ του ολέθρου. 

Τι συμβαίνει λοιπόν σήμερα; Στη γενικότερη επίθεση που έχει εξαπολύσει ενα­ντίον του ελληνικού λάου και της κοινωνίας μας η τρικομματική «κυβέρνηση-Ιούδας» δεν έχει μείνει άθικτο (δυστυχώς) τίποτα! Καμία αξία και κανένας θεσμός. Για να καλύψουν τη δική τους παταγώδη αποτυχία οι πολιτικάντηδες βάλλουν ε­ναντίον όλων απολύτως των επαγγελματικών ομάδων. Το κακό είναι ότι δεν άφησαν α­νέγγιχτο ούτε καν τον ιερό θε­σμό των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Τόλμησαν δηλ., ο Σαμαράς και η παρέα του, να θίξουν ακόμα και τους φρουρούς της Ελλάδας, πάνω στους οποίους βασίζεται η εθνική μας άμυνα.. Και όχι μόνο αυτό: γενική είναι πια η δυσφορία στους κόλπους του Στράτου και η εκτίμηση ότι η «κυβέρνηση Ιούδας», με τον τρόπο αυτό, υπονομεύει ευθέως την ίδια την αμυντική ικανότητα της χώρας μας. Ο «πρωθυπουργός» Σαμαράς και ο «υπουργός» άμυνας Παναγιωτόπουλος ελέγχο­νται ακόμα και για πράξεις που αγγίζουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας. 

Αυτοί λοιπόν που παριστάνουν σήμερα την «κυβέρ­νηση» της χώρας, εκτελώντας προφανώς υποδείξεις «έξω­θεν» και «άνωθεν», τσακίζουν κυριολεκτικά τις Ένοπλες Δυνάμεις μας! Διαλύουν το ηθικό των στρατιωτικών μας. Ένα ηθικό που μόνο «ακμαιότατο» πλέον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Συνεχίζει δηλ. ο «υ­πουργός» Παναγιωτόπουλος που δεν έχει «ιδιαίτερη» σχέση με τα στρατιωτικά θέματα… την άθλια τακτική των άληστου μνήμης προκατόχων του, δηλ. του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Πάνου Μπεγλίτη. Δύο ατόμων που έβλαψαν τα μέγιστα τον ιερό αυτό θεσμό των Ελλήνων, με την ασχετοσύνη τους και με το μίσος που επέ­δειξαν έναντι όλων των σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων μας. 

Τώρα ο σημερινός «υπουργός» πάει να αποτελειώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, με το να κατα­ντάει τους αξιωματικούς μας επαίτες και να τους «θερίζει» κάθε προοπτική για την καριέ­ρα τους και για τις οικογένειές τους. 

Ερωτούμε λοιπόν τους «άκαπνους» αρμοδίους της «κυβέρνησης». Είναι δυνα­τόν να επιβιώσουν οι αξιωματικοί των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις αποδοχές πεινάς που επιβάλλει η Τρόικα (την οποία τόσο δουλικά υπηρετείτε); Πως άραγε να υπερασπιστεί ο Στρατός μας την ακεραιότητα της χώρας και την ειρήνη στην περιοχή, όταν δεν έχετε αφήσει άθικτο τίπο­τα απολύτως στον τόσο νευ­ραλγικό και κρίσιμο αυτό το­μέα; 

Έχετε άραγε συναίσθηση ότι στις τωρινές ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις (επίκεντρο των οποίων είναι η «γειτονιά» μας) η θέση της Ελλάδας είναι άκρως ευαίσθητη; Και ότι χρειάζεται Ένοπλες Δυνάμεις δυναμικές, με πλήρη εξοπλι­σμό, άρτια εκπαίδευση και - πάνω απ΄ όλα… ακμαίο ηθικό; Μα όλα αυτά εσείς το υπονο­μεύετε! Πότε άραγε θα συνει­δητοποιήσετε ότι κάνετε τερά­στια ζημιά σ' αυτή τη χώρα; Πολύ φοβόμαστε ότι θα το καταλάβετε πολύ αργά. Μόνο έ­πειτα από μια νέα ανείπωτη ε­θνική τραγωδία, την οποία θα προκαλέσει η αναλγησία και η αδιαφορία σας… 

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-02/04/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger