Αρχική » » Αναζητούν τον «ταξιδευτή» Γιώργο να καταθέσει στη Βουλή

Αναζητούν τον «ταξιδευτή» Γιώργο να καταθέσει στη Βουλή


Ο... άφαντος Γιώργος Παπανδρέου. 

ΤΟΝ ταξιδευτή Γιώργο Παπανδρέ­ου αρχίζει να αναζητά η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής προκειμένου την ερχόμε­νη εβδομάδα να καταθέσει ενώπι­ον των μελών της. Η υπόθεση εντο­πισμού του Γιώργου κάπου στην υφήλιο μόνο εύκολη δεν φαίνεται ότι θα είναι.... 

Η τελευταία περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου ανανέωσε την άδειά του -για πολλοστή φορά από τη Βουλή- ήταν στις 7 Μαρτί­ου. «Έχουμε λάβει επιστολή από τον κ. Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος μας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 θα βρίσκεται στη Νίκαια της Γαλλίας και τη Δευ­τέρα 11 Μαρτίου 2013 θα βρίσκε­ται στη Νέα Υόρκη και ζητεί άδεια ολιγοήμερης απουσίας στο εξωτερικό. Η Βουλή εγκρίνει; Η Βουλή ενέκρινε» ανακοίνωνε το μεσημέ­ρι της 7ης Μαρτίου η προεδρεύου­σα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Από τότε κανένας στη Βουλή δεν γνω­ρίζει πού βρίσκεται ο πρώην πρω­θυπουργός. 

Χθες πάντως ο πρώην πρωθυ­πουργός έκανε αισθητή την παρου­σία στέλνοντας -άγνωστο από πού- επιστολή στην Αλβανία. Συγκε­κριμένα, με την ιδιότητα του προ­έδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο κ. Παπανδρέου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας Έντι Ράμα ζητώντας του να τα «βρει» με τον πρώ­ην πρωθυπουργό Ιλίρ Μέτα. 

Έπειτα από όλα αυτά, η Επιτρο­πή θα πρέπει πρώτα να διαπιστώσει αν ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στην Ελλάδα και κατόπιν να προχωρήσει στην κλήτευση. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Επι­τροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης δεν έκανε χθες την πρώτη διερευνητι­κή επαφή με το γραφείο του πρώ­ην πρωθυπουργού ώστε να βρεθεί κατάλληλη ημερομηνία για την κατάθεση του. 

Έδειξε πάντως να ανακουφί­ζεται πληροφορούμενος από δημοσιογράφους ότι ο πρώην πρω­θυπουργός διατηρεί ακόμα ενερ­γό το γραφείο του στη Βουλή. Δεν αποκλείεται μάλιστα το τηλεφώνημα να γίνει σήμερα. Μολονότι δε η Επιτροπή δεν γνωρίζει ακόμα αν ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στην Ελ­λάδα ή στο εξωτερικό, τα μέλη της υποστηρίζουν ότι δεν θα περιμένουν και πολύ τον πρώην πρωθυ­πουργό και ότι η κατάθεση θα δο­θεί, όπως και να έχει, την ερχόμε­νη εβδομάδα. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-03/04/2013)

1 σχόλια:

  1. Μην τον είδατε τον Παναή, τώρα φίνεται μην τον είδατε τον "Jefry".
    O giorgos, τα γνωρίζει πολύ καλά αυτά τα κόλπα, έπραξε το μεγάλο αδίκημα κατά του ελληνικού λαού και μετά την "έκανε", όπως το μικρό παιδί που κάνει την ζημιά και μετά κάθεται σε μιά γωνιά και δεν μιλάει.
    -Γιώργο, που είσαι Γιώργο;
    -Ψάξε, ψάξε δεν θα με βρεις.
    Πρέπει οι Έλληνες να τον υποδεχθούμε όπως του αρμόζει του παγκόσμιου ταξιδιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger