Αρχική » » Οι "Γιακούμπ" των Ενόπλων Δυνάμεων!

Οι "Γιακούμπ" των Ενόπλων Δυνάμεων!


ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔI0ΧΕΙΡ0ΥΡΠΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 401 

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Διακλαδικό Καρδιο­χειρουργικό Κέντρο Ενόπλων Δυνάμεων, στο 401, ό­που πλέον υπάρχουν εξαιρετικά σύγχρονες υποδομές για λεπτά χειρουργεία καρδιάς. Η είδηση δεν είναι μια απλή ανακοίνωση λειτουργίας ενός νέου τμήματος, αλλά για μία ουσιαστική παροχή προς το προσωπικό των ΕΔ.... 

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και παροχής υψηλής ποιότητας υγειονομικών υπηρεσιών των Ενό­πλων Δυνάμεων, μετά από λεπτομερή σχεδιασμό και οργάνωση, η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αποφάσισαν τη δημιουρ­γία και λειτουργία της Κλινικής, η οποία στεγάζεται στη νέα πτέρυγα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νο­σοκομείου Αθηνών και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. 

Με επιτυχία έγινε, από ομάδα Στρατιωτικών Ιατρών και Νοσηλευτών των τριών Κλάδων, η πρώτη επέμβα­ση τριπλής αορτοστεφανιαίας παράκαμψης (τριπλό bypass) σε ασθενή, πατέρα δύο Αξιωματικών που υ­πηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Αύριο θα χειρουργηθεί και άλλο περιστατικό, ένας α­πόστρατος συνταγματάρχης. Επεμβάσεις σαν κι αυτή που έγινε και σαν αυτή που θα γίνει στον ιδιωτικό τομέα κοστίζουν ακόμη και 15.000 ευρώ. Στο Διακλαδικό Καρδιοχειρουργικό Κέ­ντρο οι επεμβάσεις αυτές θα γίνονται δωρεάν, από ε­ξαιρετικούς γιατρούς. 

(Ο ΛΟΓΟΣ-04/04/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger