Αρχική » » Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε κρίση...

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε κρίση...


Η περιοχή μας ο­λόκληρη "βράζει". Είναι ολοφά­νερο ότι ζούμε το προοίμιο συγκλονιστι­κών εξελίξεων, οι οποίες Θα φέρουν ολική ανάπλαση του γεωγραφικού μας μήκους και πλάτους: αλλαγές συνόρων, μετακινήσεις πληθυσμών, μεταβολές καθεστώτων και πολλά άλ­λα που έως πρόσφατα δεν μπορούσε να διανοηθεί ούτε η πιο ευφάνταστη σκέψη... 

Και όλα αυτά μέσα στο περίγραμμα ολόκληρου "ειδικού" προγραμμα­τισμού, που επιβάλλει τη βίαιη μετάλλαξη της τριγύ­ρω μας πραγματικότητας, αλλάζοντας τελείως τις παραστάσεις μας για τον κόσμο και τα φαινόμενά του. Θα πρόκειται για ένα απότομο και ξαφνικό τέλος της έως σήμερα καθημερι­νότητας των κατοίκων της περιοχής (συμπεριλαμβα­νομένης της Ελλάδας) και τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στη "γειτονιά" μας, αλλά και μέ­σα στην πατρίδα μας, αυτό μαρτυρούν. Από την "αρα­βική άνοιξη" και την "ελλη­νική κρίση" μέχρι την προ­σέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ και την κουρδική εκεχειρί­α. Ο πόλεμος στη Συρία μοιάζει να είναι "επί θύ­ραις". Και μέσα σε όλα αυτά τα δραματικά η Ελλάδα είναι τελείως απροετοίμαστη! 

Οι κυβερνώντες τη χώρα, κατά τη διάρκεια όλων αυ­τών των ετών, "φρόντισαν" να ξεγυμνώσουν τον εθνι­κό μας ιστό, διαλύοντας κάθε τομέα της πολιτείας μας… Ακόμα και τους πλέ­ον νευραλγικούς, όπως είναι π.χ. τα σώματα ασφα­λείας. Έτσι, στα πάντα κυριολεκτικά η Ελλάδα πιά­νεται "εξ απήνης". Στον ύ­πνο! Εξωτερική πολιτική είναι πια σαφές και στον πλέον αδαή ότι δεν έχει. Το ίδιο και παιδεία, υγεία, πολιτισμό κ.τ.λ. Αλλά και στα θέματα της οικονομί­ας, θεωρούμε ότι θα πρέ­πει κάποιος να είναι εντε­λώς ανόητος, για να πι­στεύει ότι η ακολουθούμε­νη σήμερα πολιτική των Μνημονίων και της Τρόι­κας είναι ποτέ δυνατόν να φέρει κάποια έστω λύση. 

Εκεί όμως που η κατάστα­ση φαίνεται να μην πηγαίνει άλλο είναι στο μείζον, το τόσο νευραλγικό, θέμα των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Έχουμε γράψει και άλλοτε ότι με όλα αυτά τα απαράδεκτα που γίνονται από πλευράς "κυβέρνη­σης" (με το "πετσόκομμα" των αποδοχών των αξιωματικών, υπαξιωματικών και λοιπών στελεχών εν α­ποστρατεία και εν ενερ­γεία των ελληνικών Ενό­πλων Δυνάμεων), το ηθικό των υπηρετούντων στον Στρατό Ξηράς, το Ναυτικό και την Αεροπορία είναι στο ναδίρ. Είναι καταρρα­κωμένο και, ασφαλώς, κά­θε άλλο παρά "ακμαίο" μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Πράγματι, είναι αδιανόητα όλα όσα πράττουν σε βάρος των ένοπλων φρου­ρών του γένους άτομα που ελάχιστη, η καμία, σχέση δεν έχουν με τα ό­πλα. Ταπεινώνουν το στράτευμα, λειτουργώ­ντας ουσιαστικά χειρότε­ρα και από παραδοσιακούς μας εθνικούς αντιπά­λους... 

Βεβαίως, εμείς καμία απο­λύτως προσδοκία και σε κανέναν τομέα δεν έχου­με από αυτή εδώ την ά­θλια "κυβέρνηση". Μια "κυβέρνηση"-τοποτηρητή αλλότριων δυνάμεων, η ο­ποία βάλλει φανερά κατά των Ελλήνων, αφήνοντας ανενόχλητους και ασύδο­τους αλλοδαπούς κακοποιούς και εχθρούς, κα­θώς και τις πράξεις τους. Τους φταίνε οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και αφή­νουν στο απυρόβλητο τους ξένους πράκτορες... 

Συρρικνώνουν τις αποδοχές των στρατιωτικών, την ώρα που τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα χρωστούν « σε τράπεζες και δη­μόσιο... *της Μιχαλούς*» Και καταστρέφουν τις καριέρες και το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, καθώς και των οικογε­νειών τους, τη στιγμή που προκλητικότατα οι πολιτι­κάντηδες που έβλαψαν τον ελληνισμό κυκλοφορούν πανελεύθεροι. Είναι μία "κυβέρνηση Ιούδας"… Πρέπει να φύγει! 

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη 
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ - 11/04/2013) 

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger