Αρχική » » ΠΑΡΑ ... ΠΟΔΑ

ΠΑΡΑ ... ΠΟΔΑ


Στην Αθήνα ο Φ. Φωτίου 

Στην Αθήνα βρέθηκε την εβδο­μάδα που μας πέρασε ο νέος υπουργός Αμύνης της Κύπρου, Φώτης Φωτίου, έπειτα από σχετική πρόταση του Έλληνα ομολόγου του, Πάνου Παναγιωτόπουλου. Ο λόγος της πρώτης επισκέ­ψεως του Κύπριου ΥΠΑΜ στην Ελλάδα, με την καινούργια του θεσμική ιδιότητα, πέραν του εθιμοτυπικού της σκέλους, ήταν η εξέταση της δυνατό­τητας περαιτέρω βελτιώσεως των διμερών σχέσεων υπό το πρίσμα της σημερινής, δεινής οικονομικής καταστάσεως αμφότερων των μερών, θέματα ΑΟΖ ως προς το στρατιωτικό τους σκέλος κ.λ.π. Στο πλαίσιο της επισκέψεως, ο κ. Φωτίου έγινε δεκτός και από τον Πρό­εδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια....
 

Επικοινωνία στο «Δώμα ΓΕΝ» 

Την πρώτη του επικοινωνία, υπό τη νέα του ιδιότητα, με τους στρατιωτικούς συντάκτες πραγματοποίησε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Βαγγέλης Αποστο­λάκης (φωτ.) Π.Ν., στο πασίγνω­στο -πλέον- «Δώμα ΓΕΝ». Με αναψυκτικά και καφέ, στο πλαί­σιο της εποχής της λιτότητος που περνά η χώρα, ο αρχηγός τα είπε με τους δημοσιογρά­φους, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο των αντίστοιχων συναντήσεων γνωριμίας με τους υπόλοιπους καινούργιους συνα­δέλφους του, τους αρχηγούς ΓΈΣ και ΓΕΑ, αντιστράτηγο Θανάση Τσέλιο και αντιπτέραρχο (I) Βαγγέλη Τουρνά αντίστοιχα. Να είναι καλά οι άνθρωποι! 

Διεθνές Συνέδριο Άμυνας-Ασφάλειας 

Πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε σε κεντρι­κό ξενοδοχείο της Αθήνας το Διεθνές Συνέδριο για την άμυνα και την ασφάλεια «Exposec - Defense World 2013», το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. Την έναρξη του συνεδρίου έχει προ­σκληθεί να κηρύξει ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Τα θέματα (ασφά­λεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ΑΟΖ, σύγχρονες απειλές κ.λπ.) είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. 

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-06/04/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger