Αρχική » » Τουρκικό νοσοκομείο με... γραφεία στη Μυτιλήνη

Τουρκικό νοσοκομείο με... γραφεία στη Μυτιλήνη


Την Πέμπτη λοιπόν 18 Απριλίου 2013 διοργανώθηκε δωρεάν εκδρομή για 100 άτομα στο ΑΔΡΑΜΥΤΙ της Τουρκίας η οποία μάλιστα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Το τουρκικό ιδιωτικό ιατρικό κέντρο «Κιορφέζ» που έχει έδρα στο Αδραμύτι της Τουρκίας έχει ανοίξει γραφεία στη Μυτιλήνη μέσω των οποίων εξυπηρετεί τους κατοίκους του νησιού, ενώ διοργανώνει και εκδρομές στην Τουρκία διαφημίζοντας τις ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες του....

Την πέμπτη λοιπόν 18 Απριλίου 2013 διοργανώθηκε δωρεάν εκδρομή για 100 άτομα στο ΑΔΡΑΜΥΤΙ της Τουρκίας η οποία μάλιστα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία όπως διαβάσαμε σε τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου που προωθεί αυτήν την ενέργεια η οποία είχε φωτογραφίες και ρεπορτάζ από την επίσκεψη των Μυτιληνιών στο Τούρκικο Νοσοκομείο. 

Την εκδρομή την διοργάνωσε το ιδιω­τικό Νοσοκομείο ΕΔΡΕΜΙΤ ΚΙΟΡΦΕΖ, όπου περιείχε πούλμαν που μετέφερε τους επισκέπτες στο ΑΔΡΑΜΥΤΙ, ξενάγηση στον χώρο του Νοσοκομείου, δωρεάν φαγητό και επιστροφή στο ΑΙΒΑΛΙ σης 3 το μεσημέρι για το παζάρι. Μάλιστα για όσους ζητούσαν περισ­σότερες πληροφορίες τους προέτρεπαν να απευθυνθούν στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FΟΤΙS ΤΟΥRS που συνεργάζεται με το JALE TUR.

 

Μάλιστα στην έξοδό τους απ' το τουρ­κικό τελωνείο, οι επισκέπτες για το νο­σοκομείο κατευθύνθηκαν σε τέσσερα πούλμαν που τους περίμεναν, τους παρέλαβαν και σε περίπου 40 λεπτά τούς είχαν οδηγήσει στον προορισμό τους. 

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε πολυσέλιδο καλαίσθητο φυλ­λάδιο με τις υπηρεσίες που στον τομέα της προληπτικής ιατρικής προσφέρει το ιδιωτικό νοσοκομείο με την ονομασία «Εδρεμίτ ΚΙΟΡΦΕΖ» και για τις οποίες υπήρξε και τιμοκατάλογος. Γι΄ αυτό το έντυπο ανα­γράφονταν κατηγοριοποιημένες ανά ηλικία οι εξετάσεις που αφορούν ξεχωριστά γυναίκες και άντρες, όπως και το κόστος για κάθε «πακέτο» πλήρους προληπτικού ελέγχου, και ιατρικού, και οδοντιατρικού. 

Σ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ
(ΑΛΦΑ ΕΝΑ-27/04/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger