Αρχική » » «Δείτε πώς κολυμπάνε τα γαϊδούρια»

«Δείτε πώς κολυμπάνε τα γαϊδούρια»


Ακόμη ένα άγριο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θόδωρο Πάγκαλο και αγανακτισμένο πολίτη συνέβη χθες Κυριακή στη λίμνη της Βουλιαγμένης...

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, γύρω στις 12 το μεσημέρι 30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Ηλιούπολη μπήκε στον χώρο της λίμνης, στην οποία συνηθίζουν χειμερινοί κολυμβητές και λάτρεις της υγιεινής ζωής να κάνουν μπάνιο χειμώνα - καλοκαίρι.

Για δεξίωση

Ο 30χρονος πήγε εκεί για να βρει τους υπευθύνους, να δει το περιβάλλον και να κλείσει την ημερομηνία για τη δεξίωση του γάμου του. Σε ανύποπτη στιγμή το μάτι του έπεσε πάνω στην πληθωρική παρουσία του πρώην υπουργού, ο οποίος μόλις είχε αναδυθεί από τα νερά της Βουλιαγμένης και φορούσε το μπουρνούζι του.

Οπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός -που πιθανόν του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι βλέποντας τη φυσιογνωμία του κυρίου «μαζί τα φάγαμε»- δεν κρατήθηκε και φέρεται να του είπε: «Δείτε, ρε, πώς κολυμπάνε τα γαϊδούρια» ή κατά άλλους «δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσος να έρχεται και για μπάνιο». Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής τον πλησίασε απειλητικά (πάντα κατά τις μαρτυρίες) και του ζήτησε «να πει πάλι όσα εκστόμισε» εναντίον του.

«Γιατί, θα σε φοβηθώ;» φέρεται να του αντέτεινε ο 30χρονος και τότε ο κ. Πάγκαλος φώναξε τον αστυνομικό συνοδό του και του ζήτησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και ο πολίτης να συλληφθεί. Σε λίγα λεπτά έφτασαν στη λίμνη Βουλιαγμένης δύο περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο πρώην υπουργός του Τζέφρυ ξεκαθάρισε στην Αστυνομία ότι αντ' αυτού θα πάει ο φρουρός του στο τμήμα να υποβάλει μήνυση εναντίον του 30χρονου. Οι αστυνομικοί τού έκαναν σαφές ότι «δεν υποβάλλεται μήνυση διά πληρεξουσίου αλλά αυτοπροσώπως και αφού καταβληθεί το τίμημα των 100 ευρώ». Ο 30χρονος οδηγήθηκε μαζί με τον φρουρό του Πάγκαλου στο Α.Τ. Βουλιαγμένης για την καταγραφή του συμβάντος, όμως εξήγησε ότι θα υποβάλει κι αυτός μήνυση για ψευδή καταμήνυση στον πρώην υπουργό και τόνισε ότι «θα ζητήσει και την εφαρμογή του Αυτοφώρου για τον Πάγκαλο που δεν έχει βουλευτική ασυλία».

Επειτα από λίγη ώρα ο πολίτης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από την πλευρά του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έγινε γνωστό ότι τη Δευτέρα το πρωί θα πήγαινε στην εισαγγελία για την υποβολή της μήνυσης που δεν έγινε ποτέ στη Βουλιαγμένη.

Το περιστατικό αυτό είναι το τρίτο που συμβαίνει μεταξύ πολιτών και Πάγκαλου στην ίδια περιοχή. Και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις είχε τύχει αποδοκιμασιών και φραστικών επιθέσεων από λουόμενους, ειδικά μετά το περιβόητο «μαζί τα φάγαμε».

Στέφανος Χίος
(Εφ. Δημοκρατία-08/4/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger