Αρχική » » Γίνονται οι θύτες θύματα;

Γίνονται οι θύτες θύματα;


Η παραχάραξη της Ιστορίας και ο κίνδυνος για την Ελλάδα. 

Αν νομίζετε ότι είμαστε η μόνη χώρα στην οποία κάποιοι επιχείρησαν να ξαναγράψουν την Ιστορία και ήδη τα «κατορθώματά τους» προβάλλονται στην Αλ­βανία με την κατάλληλη προσαρμογή, είστε γελασμένοι. Την Ιστορία προσπαθεί να ξανα­γράψει και το γερμανικό κανάλι ZDF. Όπως καταγγέλλει το πολωνικό περιοδικό «Vwazam», το εν λόγω δίκτυο πλαστογραφεί την Ιστορία, καθώς παρουσιάζει σειρά με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και εμφανίζει τους Γερμανούς ως... θύματα... 

Μάλιστα, το περιοδικό κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την καγκελάριο Μέρκελ με στολή (ριγέ) κρατουμένου σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, όπως εκείνα που «λειτούργησαν» στην τότε κατεχόμενη Πολωνία. Μη νομίζουμε, λοιπόν, ότι κάθε πράγ­μα δεν έχει την εξήγηση του. Κάποιοι εδώ εμφάνισαν τους Τούρκους ως... θύματα των Ελ­λήνων, κάποιοι σιη Γερμανία εμφανίζουν τους Γερμανούς ως... θύματα των συμμάχων, παλιότερα κάποιοι στη Νορβη­γία εμφάνισαν μελέτες προς δικαίωση του Κουίσλινγκ. 

Πάντα υπάρχουν -και θα υπάρχουν- προσπάθειες παραχάραξης γεγονότων με απώτερο στόχο την αλλαγή των δεδομένων στα κιτάπια της Ιστορίας. Αυτή την ώρα, η Γερμανία κυριαρχεί «και πάλι» (όπως λέει η κυρία Μέρκελ, υπενθυμίζοντάς μας το Τρίτο Ράιχ, υποθέτουμε) στην Ευρώπη και, ως εί­ναι φυσικό (για τους Γερμανούς), έχει δικαί­ωμα να παίζει εν ου παικτοίς. Γιατί να μην ξαναγράψει την Ιστορία; 

«Εδώ κάποιοι στην Ελλάδα επειδή ο Κο­λοκοτρώνης φορούσε φουστανέλα, τον έβγαλαν... Ελτον Τζον! Γιατί να μη βγάλουμε κι εμείς τους εαυτούς μας θύματα των συμμά­χων;» θα σκέφτηκαν, προφανώς, οι στελεχάρες του ZDF. Λίγο από δω, λίγο από κει, να δείτε που οι Γερμανοί και οι Τούρκοι (συνεταιράκια πάντα στη σφαγή) θα βγουν «θύ­ματα» των Ευρωπαίων. Να μη σας πω ότι θα εμφανιστούν και τίποτα Βούλγαροι να πουν ότι οι Έλληνες είχαν εισβάλει στη Βουλγαρία στην Κατοχή και σκότωναν ή βασάνιζαν ανυ­περάσπιστους Βουλγάρους! 

Γιατί να μην το δούμε κι αυτό; Εδώ έχου­με τον δήμαρχό μας στη Θεσσαλονίκη να υιοθέτει την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια( ούτε ο Νίμιτς δεν τολμάει κάτι τέτοιο) και να του πηγαίνει καλύτερα στο στόμα το «Ιστανμπούλ» από το Κωνσταντινούπολη, και θα κωλώσει το ZDF προκειμένου να βγάλει τους Γερμανούς θύματα; Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη, συμπατριώτες. Τα περισσότερα θα τα δούμε όταν θα μας κυβερνήσει -και πάλι- το ΠΑΣΟΚ (υπό τον νέο Ανδρέα, βεβαίως βεβαίως)- Εκεί θα δείτε τι σημαίνει σου αλλάζω τα φώτα. 

Η άρνηση του νέου Ανδρέα να παραδεχτεί τα λάθη της Αριστεράς που οδήγησαν στην εμφύλια καταστροφή δείχνει ότι η «Σχο­λή Παπανδρέου», που στηρίζεται στο περί­φημο «Πιστεύομεν και εις την λαοκρατίαν» που ανέκραξε το '44 ο παππούς του ΓΑΠ, όχι απλώς υπάρχει, αλλά εξακολουθεί να βγάζει στελέχη κορυφής! Αμ πώς! 

Η ΑΚΙΣ 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-12/4/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger