Αρχική » » ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση

ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση


Αποφασισμένοι για ρήξη με το πολιτικό σύστημα είναι οι απόστρατοι των Ενό­πλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μετά τη λαίλαπα των τελευταίων επιδρομών σε συντά­ξεις και μισθούς των εν ενεργεία... Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και, μετά την Αθήνα και τη Θεσσα­λονίκη. κατεβαίνουν στις 17 Απρι­λίου τρέχοντος έτους στην Κρήτη...
 

Τρέχει ο «κόκκινος Πάνος» να προλάβει τον Αλέξη Τσίπρα πριν από την επίσκε­ψη του σε στρατιωτικές μονάδες, ματαίως όμως και οι δύο. Δε μασά­νε πλέον οι ένστολοι. 

«Η εξαθλίωση των Αξιωμα­τικών έργο των πολιτι­κών», «Εθνική υποχρέωση η συμμετοχή μας σε μία εθνική και λαϊκή συσπείρωση», «Να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας», μερι­κοί από τους τίτλους άρθρων στην εφημερίδα των αποστράτων του Στρατού, Εθνική Ηχώ (Μαρτίου). Να σημαίνει κάτι άραγε; 

Δεν σταματούν όμως εκεί και για πρώτη φορά ίσως γίνεται και λόγος για τις κρίσεις στο στράτευμα. Εμφανής η πρόθεση να πάρουν τις «κρίσεις» στα χέρια τους; Η παράγκα που ανέφερε ο παραιτηθείς Α/ ΓΕΣ; Θα τις φυσήξει άνεμος και θα τις πάρει ο διάολος! 

Για ελικόπτερα διάσωσης και ενοικιαζόμενες φρεγά­τες γίνεται λόγος ενώ τα υ­ποβρύχια σαπίζουν στα ναυπηγεία. 

Τι θα γίνει με τον πολιτικό που θεωρεί τα στρατιωτι­κά νοσοκομεία κτήμα του; Κι άλλη καταγγελία μας ήλθε για χρήση ασθενοφόρου αν και δεν προβλεπόταν. Αν αληθεύουν αυ­τά, τότε υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να του τραβήξει το αυτί ο πολιτικός προϊστάμενός του, δε νομίζετε κ. Πάνο; 

Κρύος ιδρώτας λούζει κά­ποιους μετά την είδηση για εφαρμογή του νόμου που θέτει σε διαθεσιμότητα όσους δημοσίους υπαλλήλους διώκονται πειθαρχικά. Η εμμονή τους να φέρουν τη στολή μάλλον θα τους τη στερήσει προσωρινά. 

Γιατί η Ελευθερία θέλει μεν «τόλμη» αλλά και «αρετή», ήτοι ανιδιοτέλεια και όχι ι­διοτέλεια και βερμπαλισμούς χάριν εντυπώσεων. 

Από τις πλέον τέλειες διε­λεύσεις αυτή της ΣΣΕ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κατά γενική ομολογία πολλών έμπειρων στρατιωτικών. Συγχαρητήρια στους Ευέλπιδες και πάντα τέτοια. 

Μετά την προτροπή για «αυτοθυσίες» προς τους στρατιωτικούς εξέδωσε διαταγή για την ασφάλεια του προσωπικού. Μιλάμε για μεγάλο ηγέτη! 

Βατερλό στις μεταθέσεις των Ε.Δ. Σύμφωνα με πλη­ροφορίες, τα επιτελεία α­ντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα έκδοσης μεταθέσεων, λόγω υποβο­λής «αιτήσεων αποστρατείας» από τα στελέχη. Στο ΓΕΣ αλλεπάλληλες οι συσκέψεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου, ενώ το ΥΠΕΘΑ δεν φαίνεται να παραδέχεται ότι ευθύνεται το κόψιμο των οδοιπορι­κών και του παραμεθορίου επιδό­ματος που οδήγησαν τα στελέχη στην πλήρη εξαθλίωση. Όταν θα ξυπνήσουν θα είναι πολύ αργά. 

(ΤΟ ΧΩΝΙ- ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger