Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ (29 Μαΐου 2013)

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ (29 Μαΐου 2013)


Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων και επιμνημόσυνη δέηση. Ευτυχώς που υπάρ­χουν τέτοιες τελετές και θυμίζουν στους παλιούς και μαθαίνουν στους νεότερους πως υπάρχουν πάντα Έλληνες πρόθυμοι να δώσουν και την ζωή τους για την Πατρίδα. Ειδικά στην εποχή που ζούμε αυτά τα πρότυπα τα έχουμε ανάγκη. 

Αλλά και οι σύγχρονοι Έλληνες Καταδρομείς αποδεικνύουν... πως έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση, ώστε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όταν το απαιτήσει η Πατρίδα. Τελευταίο παράδειγμα, η συνεκπαίδευση της ελληνικής «Δύναμης Δ», δηλαδή τμήματα των ΕΤΑ, ΔΥΚ, Ζ΄ΜΑΚ, 31 ΜΕΕΔ, 2α ΜΑΛ, ΣΧΑΛ, ΤΕΝΕΦ και 575 Τ/ΠΝ, με ειδικές δυνάμεις της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Η απόδοση των Ελλήνων ήταν αυτή που έπρε­πε και εντυπωσίασε τους Αμερικάνους, που παρα­δέχτηκαν πως σπάνια συναντούν τέτοια κατάρτιση σε στελέχη Ειδικών Δυνάμεων. Το μόνο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αν υπήρχε μια πολι­τική ηγεσία σοβαρής Όσο αξιόπιστα και αν είναι, όσο και αν έχουν προσφέρει στις Ένοπλες Δυνάμεις τα UH-1H, τα γνωστά Huey, έχουν θέση πια μόνο στην εφεδρεία και όχι στις Ειδικές Δυνάμεις. 

Αλλάζοντας θέμα τώρα, την προηγούμενη Πέμπτη ήταν η μαύρη επέτειος της κατάρριψης του σμηναγού Ηλιάκη μετά τον εμβολισμό του από τουρκικό αεροσκάφος. Ήταν 23 Μαΐου του 2006 όταν -για ακόμα μια φορά- η ελληνική(;) πολιτική ηγεσία απέδειξε τον φόβο που την διακατέχει απέναντι στην Τουρκία. 

Οι Τούρκοι, θέλοντας να μας θυμίσουν αυτή την επέτειο πραγματοποίησαν δεκάδες παραβάσεις και παραβιάσεις τις μέρες αυτές, καθώς και υπερ-πτήσεις εθνικού εδάφους και φωτογραφήσεις θέσεων. Η ελληνική αντίδραση; Καμία. Το ελλη­νικό αεροσκάφη, υπακούοντας στις εντολές των πολιτικών, απλώς παρακολουθήσαν τα τουρκικά που έκαναν απλώς ότι ήθελαν. 

Όπως ότι ήθελε έκανε και η τουρκική πυραυλάκατος που το πρωί της Κυριακής έφτασε μέχρι την παραλία σχεδόν στο Σούνιο, αφού πρώτα είχε περάσει από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, προφανώς σε μια κρουαζιέρα αναψυχής των Τούρκων ναυτικών, με όλα τα συστήματα της ανοιχτά βέβαια. 

Όσο αυτά γίνονται στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στο εσωτερικό μέτωπο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη αποδεικνύουν αυτό που εμείς λέμε εδώ και καιρό. Η ύπαρξη των μετανα­στών και ειδικά των Μουσουλμάνων, πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που δημιουργεί, είναι και μια βόμβα στα θεμέλια της Εθνικής Ασφάλειας. 

Οι ταραχές της Σουηδίας, με μετανάστες που ζουν αξιοπρεπέστατα και εξασφαλίζουν τα βασικά ακόμα και χωρίς να δουλεύουν, δείχνουν πως οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί αλλά πολιτισμικοί Έχουμε το προοίμιο μιας σύγκρουσης πολιτισμών που θα λάβει χώρα σε όλη την Ευρώπη. 

Όπως δεν τους αρέσει επίσης και η απλή διαπί­στωση πως Ισλάμ και Ευρώπη είναι έννοιες ασύμβατες. Δεν μπορούν να καταλάβουν τον βαθιά φανατισμένο χαρακτήρα του Ισλάμ, δεν μπορούν να καταλάβουν πως σε μια Ισλαμική Ευρώπη οι δήθεν προοδευτικές ιδεολογίες είναι οι πρώτες που θα απαγορευθούν. 

Τέλος, αυτό που με τίποτα δεν μπορούν να κατανοήσουν είναι πως επειδή αυτοί θέλουν να ενσωματώσουν τους μετανάστες δεν σημαίνει πως και οι μετανάστες θέλουν να ενσωματωθούν, ακόμα και αν κάτι τέτοιο ήταν ρεαλιστική πιθανότητα και δεν υπήρχε μόνο στο μυαλό τους. 

SNIPER 
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ-26/03/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger