Αρχική » » ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Μίνι «αντάρτικο» για το μεταναστευτικό

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Μίνι «αντάρτικο» για το μεταναστευτικό


ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ 

Κλιμακώνεται ο αναβρασμός στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί τώρα με μια θέση για το μεταναστευτικό, για την οποία τα στελέχη λένε πως δεν ήρθε προς συζήτηση στο Συνέδριο και, παρ΄ όλα αυτά, «φυτεύτηκε», όπως και άλλες, στο Καταστατικό.... 

Στο άρθρο 3 παράγραφος 10 αναγράφεται πως «σκοπός η προστασία του αναφαίρετου δικαιώματος στην παραμονή και εργασία στη χώρα των νομίμως διαμενόντων σε αυτή μεταναστών, αλλά και η ταυτόχρονη επιδίωξη της εξεύρεσης ευρωπαϊκής λύσης για την ισόποση κατανομή σε όλες ανε­ξαιρέτως τις ευρωπαϊκές χώρες των παράνομα διαμενόντων μεταναστών στην πατρίδα μας». 

Όπως επισημαίνουν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι νόμιμοι μετανάστες πριν πά­ρουν άδεια παραμονής ήταν παράνομοι, ενώ το Δουβλίνο II δεν επιτρέπει προσπάθειες για «ισόποση κατανομή». Επίσης, σημειώνουν ότι πουθενά δεν γίνεται λόγος για απελάσεις και χρεώνουν «αφωνία» στο κόμμα τους για το θέμα του αντιρα­τσιστικού νομοσχεδίου, που μονοπώλησε για μέρες την επι­καιρότητα, «ώστε να μην δυσαρεστηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην υπονομευθούν οι προοπτικές συνεργασίας μαζί του», όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν. 

Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη αυθαιρεσία λένε τα ίδια στελέ­χη. Και παραπέμπουν στο άρθρο 31, όπου με έκπληξη είδαν πολλοί να αναφέρεται ότι «η Εκτελεστική Επιτροπή συγκαλεί­ται από τον πρόεδρο όποτε εκείνος το αποφασίσει. Ο γραμ­ματέας του Κινήματος ορίζει τα θέματα ημερήσιας διάταξης κατόπιν διαβουλεύσεων με τον πρόεδρο»! 

Άλλη μία εκ των υστέρων προσθήκη, καθώς, όπως επισημαίνουν στελέχη, το μόνο που ψηφίστηκε ήταν η σύσταση του οργάνου. Με λίγα λόγια στην Εκτελεστική Επιτροπή, που βάσει Καταστατικού «είναι το ανώτερο όργανο του Εθνικού Συμβουλίου», θα συ­ζητείται μόνο ό,τι εγκρίνει ο πρόεδρος του κόμματος! 

Εν τω μεταξύ, ο πολιτευτής Λάρισας και απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Μπάμπης Παπασπύρου, στέλεχος που βρίσκεται κοντά στο βουλευτή Αχαΐας και επί­σης απόστρατο αξιωματικό Γιώργο Νταβρή, ακούγεται πως είναι πιθανό να καταθέσει την υποψηφιότητά του για γραμ­ματέας του κόμματος. 

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-30/05-05/06/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger