Αρχική » » Η σκιά της ημισελήνου και το πετρέλαιο

Η σκιά της ημισελήνου και το πετρέλαιο


Είναι απορίας άξιον πώς μπορούν σκεπτόμενοι άνθρωποι να πιστέψουν στην ύπαρξη «μετριοπαθούς» Ισλάμ. 

Ορκιζόμαστε στον παντοδύ­ναμο Αλλάχ ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα παρά μόνον όταν μας αφήσε­τε ήσυχους. Ο μόνος λόγος για τον οποίο σφάξαμε αυτόν τον άνθρω­πο είναι επειδή καθημερινώς πεθαί­νουν μουσουλμάνοι. Αυτός ο Βρετανός στρατιώτης είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδούς αντί οδόντος... 

Πρέπει να τους πολεμήσουμε, όπως μας πολεμούν. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Απολογούμαι που γυναίκες έγιναν μάρτυρες αυτού του συμβάντος σή­μερα, αλλά στα μέρη μας οι γυναί­κες μας βλέπουν παρόμοια περιστατικά. Εσείς, ο λαός, δεν θα είστε πο­τέ ασφαλείς. Διώξτε την κυβέρνηση σας. Δεν ενδιαφέρεται για εσάς». 

Δήλωση (στις κάμερες) του
μουσουλμάνου δολοφόνου που
αποκεφάλισε στρατιώτη 
στο Λονδίνο, 23/5/2013 

Η οικονομική κρίση στον δυτικό κό­σμο δεν είναι οικονομικό φαινόμε­νο. Ούτε καν πρωτίστως πολιτικό. Έχουν περάσει κι άλλες περίοδοι στην Ιστορία όπου οι ηγεσίες ήταν ανέμπνευστες, διεφθαρμένες, ετερό­φωτες. Ο κόσμος όπου μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε και πολεμήσαμε για να κρατήσουμε όρθιο καταρρέει επει­δή πρόδωσε τον ίδιο τον εαυτό του. Πούλησε την ψυχή του στο τίποτα, για να μην ξεφύγει από τα ασφυκτι­κά όρια μιας υποκριτικής «ευπρέπει­ας» που επέβαλε ο ίδιος στον εαυτό του. 

Η πολιτική «ορθότητα» σκοτώνει την Ευρώπη και την Αμερική. Οι οπαδοί της, άλλοι από καθαρή ιδιο­τέλεια (είναι πολλά τα... πετροδολάρια) και άλλοι από ατόφια ανοησία, είναι οι καλύτεροι δυνατοί τακτικοί σύμμαχοι της ημισελήνου, η οποία απλώνει τον ίσκιο της πάνω από τις γειτονιές του Πλάτωνα, του Σαίξπηρ, του Γκαίτε και του Ρέμπραντ. Για λό­γους... προσήλωσης στις αρχές του Διαφωτισμού, οι πάστορες του αντι-ρατσισμού και οι ιεροεξεταστές των εγκλημάτων σκέψης παραδίδουν το πάλαι ποτέ ελληνορωμαϊκό και χριστιανικό εποικοδόμημα στο ισλαμικό σκότος. 

«Μετριοπαθές» Ισλάμ 

Είναι απορίας άξιον (για όποιον υπο­τιμά τη δύναμη της προπαγάνδας) πώς μπορούν σκεπτόμενοι άνθρω­ποι να πιστέψουν στην ύπαρξη «με­τριοπαθούς» Ισλάμ. Δηλαδή να θεω­ρήσουν ότι διατηρείται νουνεχής και ανοιχτόμυαλος ο βασικός πληθυσμιακός κορμός των πιστών μιας θρη­σκείας που εξαπλώθηκε με το ξίφος και το σύνθημα «θάνατος στους απίστους». Η σωρευμένη πείρα των αιώ­νων έχει διδάξει -όλους όσοι μένουν πιστοί στους νόμους της λογικής- ότι οι μουσουλμάνοι, σε γενικές γραμ­μές, εφαρμόζουν κατά γράμμα το Κοράνι, το ιερό βιβλίο τους. Όποιος ανατρέξει στις σελίδες του θα βρει απτές αποδείξεις πως ό,τι χαρακτηρί­ζεται από εμάς «μετριοπαθές» απλά δεν υφίσταται στην ισλαμική σκέψη. Μάλιστα, σε αξιακό επίπεδο, οι σύγ­χρονοι, αυθεντικοί αναλυτές και ερ­μηνευτές του Κορανίου (μουφτήδες) θεωρούν τη «μετριοπάθεια» καταδι­καστέα. 

Η υιοθέτηση χαμηλών τόνων από τις μουσουλμανικές κοινό­τητες επιβάλλεται όταν αποτελούν μειονότητα ή είναι ανίσχυρες. Όταν η ισορροπία δυνάμεων ανατρέπεται υπέρ τους, τότε εφαρμόζεται η Σαρία, ο ισλαμικός νόμος. Γιατί, όμως, οι Θρησκευτικού χαρα­κτήρα επιθέσεις μουσουλμάνων αυ­ξάνονται δραματικά στις δυτικές χώ­ρες; Για ποιον λόγο το ξίφος των «πιστών» ισλαμιστών κοντεύει να στομώσει από τις σφαγές χριστιανών, εβραίων και πιστών άλλων θρησκει­ών χωρίς να έχουν προλάβει ακόμα να επιβληθούν πληθυσμιακά; Ο λό­γος είναι απλός. Σε λίγα χρόνια, ακό­μα κι αν ο δείκτης των γεννήσεών τους αυξηθεί κι άλλο και καταστούν πλειονότητα στις δυτικές χώρες, θα έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά. Δη­λαδή χρήματα! 

Από τη μια, τα πετρελαϊκά αποθέ­ματα της Σαουδικής Αραβίας μειώ­νονται δραματικά και, από την άλλη, η πρόοδος της τεχνολογίας ενδέχεται να μας απαλλάξει από τον βραχνά του «μαύρου χρυσού». Τον Φεβρου­άριο του 2013 ο Ανατόλι Ντμιτριέφσκι, διευθυντής του Ινστιτούτου Πε­τρελαίου και Φυσικού Αερίου της Ρώσικης Ακαδημίας Επιστημών και του υπουργείου Παιδείας, δήλωσε: «Οι αναπτυγμένες χώρες αντιμετω­πίζουν σημαντικά προβλήματα, από τη λύση των οποίων θα κριθεί το μέλ­λον του κόσμου. Μπορούμε να ισχυ­ριστούμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους της εποχής του πετρελαί­ου, η οποία διήρκεσε ολόκληρο τον 20ό αιώνα. |...] Με την αύξηση των τιμών του πετρελαίου γίνονται πλέον ανταγωνιστικές νέες, άγνωστες στο παρελθόν τεχνολογίες». 

Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Ότι οι διαχειριστές των διαθέσιμων αποθεμάτων πετρελαίου στις ισλαμικές χώρες τρέχουν για να προλάβουν την άμαξα των εξελίξεων πριν τους ξε­περάσει! 

Όλα τώρα! 

Αν κάποιος απομακρυνθεί από την καυτή ανάσα της επικαιρότητας, από τις ιδεοληψίες, τις εμμονές και τις προκαταλήψεις του, θα καταλάβει ότι ο χρόνος προετοιμασίας ως την επερχόμενη «σύγκρουση των πολιτι­σμών» είναι λιγότερος απ όσο νομί­ζαμε. Τα προσχήματα καταρρέουν, οι προθέσεις της αντίπερα όχθης γί­νονται ξεκάθαρες και η Δύση τσαλα­βουτά σε γάμους ομοφυλοφίλων, υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, αντιρατσιστικά νομοσχέδια και άλλα τερτίπια που σκαρφίστη­κε για λογαριασμό μας ο αντίπαλος. 

Παναγιώτης Λιάκος
(Κυρ. Δημοκρατία-26/05/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger