Αρχική » » Συνιστώσα Χόλιγουντ

Συνιστώσα Χόλιγουντ


Ο Όλιβερ Στόουν είναι σκηνοθέτης και υποστηρικτής της αποποινικοποίησης της χρήσης μαριχουάνας. Στην Αμερική τούς έχει ζαλίσει με τις συνεντεύξεις του υπέρ της φούντας. Δεν γνωρίζουμε αν ο ίδιος κάνει χρήση. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις τελευταίες δηλώσεις του, είναι χρήστης φουμάρων παραγωγής ΣΥΡΙΖΑ. Είπε στο Ζάγκρεμπ για τον Αλέξη Τσίπρα: «Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα τη χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει».... 

Λίγο πριν αναλάβει τις τύχες της πατρίδας ο ΣΥΡΙΖΑ (αγαπημένο κόμμα της Γιάννας Αγγελοπούλου), ο αρχηγός του ροζ συνονθυλεύματος πρέπει να σώσει και τον κόσμο! Πολλή δουλειά για κάποιον που δεν έχει συνηθίσει στις πρωινές εγέρσεις για το μεροκάματο. Ο Αλέξης, ως παραδοσιακός κατά συρροήν επαναστάτης, ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση. Είπε ότι έχει δει όλες τις ταινίες του Ολιβερ Στόουν και ειδικά την αντιπολεμική ταινία «Πλατούν», η οποία πραγματεύεται τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Αναμενόμενο. Είναι βετεράνος σινεφίλ ο Αλέξης, έχει πλάκα τα γαλόνια!

Βύσμα

Μάλλον ο Ολιβερ Στόουν είναι υπεύθυνος που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σκιάχτηκε όταν πήγε φαντάρος και έβαλε βύσμα (έναν πασοκτζή) για προνομιακή μετάθεση. Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Schooligans» (Απρίλιος 2008): «Είχα βάλει βύσμα. Είχα έναν γνωστό πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι και αυτός τα 'κανε χειρότερα. Καλύτερα ήμουν πριν το βύσμα!».

Σαν τους απόστρατους του Βιετνάμ κι αυτός. Εκείνοι νόμιζαν ότι η περίοδος της ειρήνης θα ήταν καλύτερη από τον πόλεμο και η πατρίδα τους (η Αμερική) διέψευσε κάθε προσδοκία. Και ο Αλέξης νόμιζε ότι θα ήταν καλύτερη η θητεία του με το πασοκικό βύσμα και πέρασε χειρότερα. Αντί να του στείλουν με κούριερ το απολυτήριο στο σπίτι του, μάλλον τον υποχρέωναν πού και πού να φοράει τη στολή -και εκείνος μισεί το χακί. Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα.

Τώρα ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν για τον αρχηγό της παρδαλής Αριστεράς. Αν δεν του κάτσει το Μέγαρο Μαξίμου, υπάρχει και το Χόλιγουντ. Μέχρι Οσκαρ θα μας φέρει!

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-17/05/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger