Αρχική » » Στα άδυτα του Πενταγώνου (14 Ιουνίου 2013)

Στα άδυτα του Πενταγώνου (14 Ιουνίου 2013)


Κλάμα... Μιλάμε και για πολύ κλάμα για ορισμένους από τους «επικοινωνιακούς» (τρομάρα τους!) υπουργούς της κυβέρνη­σης Σαμαρά, μετά το αιφνιδια­στικό κλείσιμο της ΕΡΤ. Τι θα κά­νουν τώρα; Πώς θα προβάλ­λουν το «πολύτιμο έργο τους»; Τι θα ζήσουν τώρα, που δεν θα μπορούν να τηλεφωνούν στο γενικό διευθυντή της ΕΡΤ και να του ζητούν «συναδελφικές» εξυ­πηρετήσεις; Όχι πως θα σταμα­τήσουν να το κάνουν στους αντίστοιχους των ιδιωτικών κανα­λιών, αλλά εκεί -το γνωρίζουν καλώς- είναι πιο άγρια τα πράγ­ματα... Εκεί μπορεί να σου ζη­τούν και «ανταλλάγματα» για τις «εξυπηρετήσεις». Ουπς!!!... 

Σε μεγάλη κινητικότητα βρίσκεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, με διεθνείς ε­παφές με ομολόγους του, ι­δίως των βαλκανικών κρα­τών. Τη Δευτέρα πήγε στη Βουλγαρία, όπου υπέγρα­ψε μνημόνιο συνεργασίας με το Βούλγαρο ομόλογό του, βάσει του οποίου θα έλθουν Βούλγαροι αξιωματικοί στο Γ΄ Σώμα Στρατού της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί με ΝΑΤΟΪκό «καπέλο» (Γ' Σ.Σ/NDC-GR), για εκπαίδευση, ενώ την Τετάρτη που μας πέρασε υποδέχτηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το Ρου­μάνο ομόλογό του. Απλώς να θυμίσουμε ότι Ελλάδα (επικεφαλής), Ρουμανία, Βουλγαρία (και Κύπρος) αποτελούν το ένα από τα European Groups της Ε.Ε, το HELBROC, που σε επίπεδο Βρυξελ­λών έχουν αποφασίσει πρόσφατα να τα (επανα)δραστηριοποιήσουν, αφού ήδη υπάρχουν και έτσι θα «αξιοποιηθούν». Θα δούμε! 

Το ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν Θρησκευ­τικό Σώμα, που υπάγεται στο ΓΈΕΘΑ, με στρατιωτικούς ιε­ρείς, είναι γνωστό. Το ότι ο ΥΠΕΘΑ, Π. Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο του... Σινά, Φαράν και Ραϊθώ, Δαμιανό, στο γραφείο του, μετά από σχετικό αίτημα του τελευταίου, αυτό ομολογούμε ότι δεν το περιμέναμε. Βέ­βαια, στην εποχή μας, δεν μας ξένισε κιόλας. Όταν ο Πάνος επισκέπτεται τη Ρωσία και φωτογραφίζεται με τον Πατριάρ­χη Κύριλλο και τον υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του Πα­τριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτη Ιλαρίωνα (αν θυμόμαστε καλώς), τότε, θα πει κάποιος, γιατί να μη συναντηθεί και με το Μητροπολίτη Σινά; Άλλωστε, «Θεοβάδιστο όρος» αποκαλεί­ται το όρος Σινά, και όχι άδικα, καθώς με πολλά «αναμμένα κάρβουνα» είναι στρωμένος ο δρόμος του Πάνου το διάστη­μα αυτό. Και επειδή -ως συνήθως- ούτε έγιναν πολλά γνω­στά, ούτε στους δημοσιογράφους είχε αναγγελθεί η... απόρ­ρητη αυτή συνάντηση, ούτε -φυσικά- οι δύο άνδρες δέχτη­καν ερωτήσεις, είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τι «ρουσφετάκι» ζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος Σινά από το ελληνικό υπουργείο Άμυνας. Βοήθεια μας! 

(ΚΑΡΦΙ-14/06/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger