Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ (της... 19 Ιουν 2013)

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ (της... 19 Ιουν 2013)


Για ακόμα μια φορά, επιστρέφουμε στο θέμα της Θράκης και στον πολύ σοβαρό κίνδυνο που διατρέχει το Ελληνικό Έθνος, καθώς μια ακόμα εθνική τραγωδία προετοιμάζεται εκεί, χωρίς φυσι­κά κανείς από αυτούς που μας κυβερνούν να ενδιαφέρεται. Το θέμα το γνωρίζουν βέβαια, απλώς δεν κάνουν τίποτα, πράγμα που μας κάνει να αναρωτηθούμε για τα κίνητρα τους. 

Η αφορμή για την αναφορά ...στην Θράκη δόθη­κε από την επίσκεψη του Τούρκου διοικητή του 5ου Σώματος Στρατού, αντιστρατήγου Ναζίμ Αλτιντάς. Η «πρόφαση» αυτής της επίσκεψης ήταν τα… Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ της χώρας μας και των απέναντι. Βέβαια, μόνο τέτοια δεν ήταν η επίσκεψη όπως φάνηκε στην συνέχεια. 

Το πρώτο πράγμα -φυσικά- που φρόνησε ο στρατηγός Αλτιντάς να κάνει μόλις ήρθε στην χώρα μας ήταν να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή, Ιλχάν Σενέρ, στον οποίο μάλιστα παρέδωσε και πλακέτα με το έμβλημα του τουρκι­κού 5ου Σώματος Στρατού, προφανώς σε αναγνώ­ριση των προσπαθειών που κάνει. 

Προσπάθειες που όλοι ξέρουμε ποιόν τελικό στόχο έχουν. Στην συνέχεια πάντως μα έκανε την τιμή να συναντηθεί και με τον διοικητή του ελλη­νικού Δ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χαλκίδη στην Ξάνθη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Πλέον, αν κατάλαβα καλά, έχει «οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη» μεταξύ των δύο χωρών και δεν έχουμε ποιά διαφορές, σωστά; 

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην Ροδόπη, σε τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου, ο ψευτομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ έδωσε μια πραγματική παράσταση ανθελληνισμού και μίσους ενάντια στο κρότος και στα Λαό εκείνο που του επιτρέπουν να διαδίδει τις ιδέες του. Ίσως αυτό να είναι το λάθος μας. 

Επίσης ο Σερίφ με τα λόγια του αντιτάχθηκε στο νόμο -που ψήφισε πρόσφατα η ελληνική βουλή- και αφορά τον διορισμό Ιμάμηδων στα τζαμιά της Θράκης. Δήλωσε δε ξεκάθαρα πως δεν θα επιτρέψουν να εφαρμοστεί αυτός ο νόμος. Φυσικά δεν είδα κανέναν να αντιδρά για αυτήν την «προ­σβολή» του «ναού της δημοκρατίας» τους και των θεσμών. Μόνο η Χρυσή Αυγή τους πειράζει. 

Πάντως έχω μια πρόταση για όσους Μουσουλ­μάνους στην Θράκη θεωρούν τους εαυτούς τους Τούρκους. Να τους επιτρέψουμε την μόνιμη εγκατάσταση στην μητέρα-πατρίδα τους. Έτσι νομίζω θα είναι πολύ χαρούμενοι που θα συναντήσουν τα αδέρφια τους και δεν θα καταπιέζονται πλέον τα δικαιώματα τους. 

Άλλωστε και αυτοί την ίδια μεγαλοψυχία έδειξαν στους Έλληνες της Ίμβρου, της Τενέδου και της Κωνσταντινούπολης και της υπόλοιπης Μικράς Ασίας, αν γνωρίζω καλά την ιστορία. Σωστά κυρία Ρεπούση; Εμείς μάλιστα μπορούμε να φροντίσου­με να μην υπάρξει συνωστισμός στα λιμάνια όταν θα πηγαίνουν στην πατρίδα τους. Θα μπορούν -αν θέλουν φυσικό- να πάνε και με το τρένο. 

Βέβαια, με την πολιτική του Μνημονίου προ­βλέπω πολύ άσχημες εξελίξεις. Όπως ακούγεται, το κλείσιμο της ΕΡΤ θα αποτελέσει πρότυπο και για το λουκέτο σε άλλους δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες. Με πρώτη την αμυντική βιομηχανία της χώρας. 

Κάτι τέτοιο, πέρα από τους χιλιάδες εργα­ζόμενους που θα στείλει στην ανεργία, πράγμα πολύ σημαντικό από μόνο του, θα αποτελέσει και την ταφόπλακα στην αμυντική ικανότητα της χώρας μας μιας και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ούτε καν πυρομαχικών για φορητό οπλισμό. Θα επιτρέψει ο Ελληνικός Λαός να συμβεί κάτι τέτοιο; 

SNIPER
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-19/06/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger