Αρχική » » ΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ


Τη δημιουργία ενός διαφορετικού Επιστημονικού Πεδίου στο μηχανογραφικό δελτίο, εκτός από τα πέντε που ήδη υπάρχουν, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται οι Στρατιωτι­κές και Αστυνομικές Σχολές και η Πυροσβεστική Ακαδημία προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. 

Μιλώντας στον Αθήνα 9,84 είπε ότι ...στόχος είναι από την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015 να εισάγονται οι υποψήφιοι στις σχολές αυτές μέσω συγκεκριμένου Επιστημονικού Πεδίου. Με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να διασφαλίσει ότι οι επιτυχόντες που θα κερδίζουν μια θέση σε Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές «θα είναι στοχοπροσηλωμένοι σε αυτήν την επιλογή». 

Ο κ. Αρβανιτόπουλος ανέφε­ρε ότι «θέλουμε να είναι συνειδητή η επιλογή τους και να μην εισάγο­νται μόνο επειδή έχουν τα απαραίτητα μόρια», ενώ πρόσθεσε ότι αυτό «είναι πολύ σημαντικό για τη φύση των λειτουργημάτων». Το ζήτημα είχε τεθεί και παλαιοτέρα, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει, καθώς είχε υποστηριχθεί ότι θα περιορίζονταν οι επιλογές των υποψηφίων που θα ήθελαν να εισαχθούν σε Στρατιωτι­κές και Αστυνομικές Σχολές. 

(Εφ. Δημοκρατία-06/06/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger