Αρχική » » Ούτε στη Σκοτία δεν μπορεί να ησυχάσει ο Γιώργος!

Ούτε στη Σκοτία δεν μπορεί να ησυχάσει ο Γιώργος!


Από την αφίσα κατά της ομιλίας τον Γιώργου Παπανδρέου στο Εδιμβούργο. 
Απίστευτες αντιδράσεις των πολιτών για την ομιλία του Παπανδρέου στο Εδιμβούργο. 

ΠΟΥΘΕΝΑ πλέον δεν μπορεί να σταθεί ο πρώην πρωθυ­πουργός Γιώργος Παπανδρέ­ου, ο πολιτικός εκείνος που έβαλε τη χώρα στο Μνημό­νιο και οδήγησε στην ανέ­χεια την ελληνική κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, για ακόμη μία φορά ο κ. Παπανδρέ­ου βρέθηκε χθες μπροστά σε συγκέντρωση διαμαρτυ­ρίας στο κέντρο του Εδιμ­βούργου, την οποία πραγ­ματοποίησαν ομάδες πολι­τών που εναντιώνονταν στην παρουσία και την ομιλία του στο συνέδριο του οργανι­σμού TEDGlobal, που βρί­σκεται σε εξέλιξη στην πρω­τεύουσα της Σκοτίας.... 

0 κ. Παπανδρέου μίλη­σε στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου με τίτλο «Στιγμές αλήθειας». Η ομιλία αναφε­ρόταν στα διδάγματα της ελ­ληνικής κρίσης χρέους, με τον πρώην πρωθυπουργό να μιλά για τα προβλήματα που προκαλούν στη δημοκρατία οι αγορές που είναι πολύ με­γάλες για να καταρρεύσουν και να ελεγχθούν. Το ελλη­νικό παράρτημα της ομάδας Real Democracy Now Εδιμ­βούργου είχε εκδώσει ανα­κοινώσεις, καταδικάζοντας την απόφαση των διοργανω­τών να καλέσουν τον κ. Παπανδρέου, τον οποίο χαρα­κτηρίζουν «υπεύθυνο για την εξαπάτηση του λαού». 

Κείμενο κατά του Γιώρ­γου Παπανδρέου είχε εκδώ­σει και η Ομοσπονδία Αναρ­χικών Εδιμβούργου, ενώ τη συγκέντρωση διαμαρτυρί­ας, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες άτομα με πανό και πλακάτ, υπό αστυνομική επιτήρηση, διοργανώνει η ομά­δα «Σκωτία εναντίον της λι­τότητας». 

Εν τω μεταξύ, και προ­χθές το βράδυ ο κ. Παπαν­δρέου προσερχόμενος στη δεξίωση που πραγματοποι­ήθηκε με αφορμή την έναρ­ξη του συνεδρίου, είδε μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που διαμαρτύρονταν για την κρίση. Αμέσως τους πλησία­σε και ακολούθησε δεκαπε­ντάλεπτη συζήτηση για όλα. Για τα αίτια της κρίσης, για τα προβλήματα της νέας γενιάς στην Ελλάδα, για τη φοροδι­αφυγή κ.λ.π. 0 κ. Παπανδρέ­ου πρότεινε να βρεθεί, σε συ­νεννόηση με τους διοργανω­τές, ένας τρόπος να συζητή­σουν τα ερωτήματά τους και στην εκδήλωση του ΤΕD. 

(Εφ. Δημοκρατία-12/06/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger