Αρχική » » Καράτε, καλίνκα και συμπάθεια

Καράτε, καλίνκα και συμπάθεια


Αντί πτυχίου, το ΙΕΚ μουσικοπολεμικών τεχνών ΚΚΕ προσφέρει αγαλματίδιο του Μαρξ.
Το Κόμμα είναι ένα και τα έχει όλα νοικοκυρεμένα. Μαθήματα ξύλου μετά μουσικής διοργανώνει το ΚΚΕ. Προλάβετε να εγγραφείτε! 

Σύντροφοι! Αγοράσατε «Ριζοσπάστη» στις 4 του Ιούνη 2013; Αν όχι, ετοιμάστε απολογητι­κό υπόμνημα, διότι ήδη ψήνεται η δια­γραφή σας από την αίρεση, συγγνώμη, από το κόμμα. Αν ναι, απαντήστε με το χέρι στην καρδιά (αφότου αφαιρέσετε το γούνινο καπελάκι, για λόγους σεβασμού): Διαβάσατε την ακόλουθη αγ­γελία στη σελίδα 25, στην ενότητα «Πολιτισμός»; ...

Αν διέλαθε της προσο­χής σας, αφενός συγχωρείστε, διότι τουλάχιστον ενισχύσατε το κόμμα αγοράζοντας τον «Ριζοσπάστη», και αφετέρου διαβάστε την: «Πρόσκληση για χορωδία: Η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για τη δημιουργία ανδρικής χορωδίας, που θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του Κόκκινου Στρατού! 

Προϋποθέσεις που απαιτούνται είναι η καλή φωνή, όχι απαραίτη­τα μουσικές γνώσεις και πολύ μερά­κι και διάθεση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέ­πει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6945375452 και στο 

mailsamge63@otenet.gr μέχρι τις 15 Ιούνη. Η τελική επιλογή θα γίνει κατό­πιν ακρόασης, η ημερομηνία της οποί­ας θα ανακοινωθεί σύντομα». Υπεν­θυμίζεται ότι: 1) Δεν δημοσιεύτηκε Πρωταπριλιά και 2) Η αγγελία φιλο­ξενήθηκε στο «όργανο» (ειλικρινής αυτοπροσδιορισμός της εφημερίδας) της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. 

Κοζάκοι 

Και ας πούμε, σύντροφε, ότι πήγες στη χορωδία των μπολσεβίκων, τραγούδησες τις καλίνκες σου, τα πολιούσκο πόλε, τα τσαπάεφ σου και φτιά­χτηκες. Ανέβηκες συναισθηματικά και γουστάρεις μια μπούκα στα χει­μερινά, στα θερινά και τα ανοιξιάτικα ανάκτορα του τσάρου (σ.σ.: δεν υπάρ­χει τσάρος στην Ελλάδα, αλλά εσύ, ως βεριτάμπλ κουκουές, ζεις στον κόσμο σου). Πώς θα πάρεις φαλάγγι τους Κο­ζάκους; Εύκολο το 'χεις; Αυτοί είναι κάτι νταγλαράδες μέχρι το ταβάνι και βαράνε άσχημα. Ούτε γι' αυτό να ανησυχείς. Το Κόμμα για όλα έχει απάντηση. 

Αντιγράφουμε από τον «Ριζοσπά­στη» της 5ης Ιούνη (σελίς 3, ενότητα Πολιτική): «Με σύνθημα "Ο Αθλητι­σμός είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας", η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας διοργανώνει στις 15 και 16 Ιούνη ένα διήμερο γνωριμίας με μα­χητικά αθλήματα. Οι εκδηλώσεις του διημέρου θα γίνουν στο Κλειστό γήπε­δο "Νίκος Παξιμαδάς" στην Πετρού­πολη (Κώστα Βάρναλη 1-13) και θα περιλαμβάνουν επιδείξεις ελληνορω­μαϊκής πάλης, ελεύθερης πάλης, πα­γκράτιο, τάε κβον ντο, καράτε, τζού­ντο, ζίου ζίτσου, αϊκίντο, muay thai, kickboxing. Οι καρατέκα του Κου­τσούμπα θα σε μάθουν λαβές και χτυ­πήματα, και μετά ποιος σε πιάνει! 

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-12/06/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger