Αρχική » » Μια υπουργοποίηση που θα κάνει σουξέ στο Δελφινάριο

Μια υπουργοποίηση που θα κάνει σουξέ στο Δελφινάριο


Ας πούμε ότι ένας πρωθυπουργός έχει χιούμορ κι ένας αρχηγός κόμματος πλέει σε πελάγη... απελπισίας και σου προτείνουν έπειτα από δύο, τρεις η και περισσό­τερες καραμπόλες να αναλάβεις θέση αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας. Πόσο εκτός πραγματικότη­τας μπορεί να είσαι για να το δεχτείς και να σε λένε και Φώφη Γεννηματά; 

Θα μου πείτε, αν δεν ήταν το οικογενειακό τζάκι, θα... είχε καταναλωθεί τόση φαιά ουσία για να χωρέσει κάπου στο νέο κυβερνητικό σχήμα η Φώφη; Σπεύδω να απαντήσω αρνητικά. Η κυρία Γεννηματά, πάντως, ανηφόρισε για το Πεντάγωνο, παρά τω πλευρώ του Δημήτρη Αβραμόπουλου, που ήθελε να γίνει αντι­πρόεδρος της κυβέρνησης, αλλά ο κ Βενιζέλος, που εί­ναι ήδη αντιπρόεδρος, δεν τον ήθελε. Θα μου πείτε, μα ο Βενιζέλος «συμβίωσε» στον ίδιο ρόλο με τον Θόδωρο Πάγκαλο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. 

Ναι, αλλά άλλες εποχές, άλλα ήθη... Για τη νέα είσοδο στο... ελληνικό στράτευμα της κυρίας Γεννηματά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η φυσική ηγεσία του υπουρ­γείου Εθνικής Άμυνας, που έχει ήδη ξεπεράσει το πρώτο σοκ, αναμένει με αγωνία τις παραστάσεις στο Δελφινά­ριο για να ξεδώσει. 

Στην Ιπποκράτους, πάλι, ευγνωμο­νούν τον κ. Σαμαρά που απεδέχθη τη φαεινή ιδέα του κ. Βενιζέλου, γιατί ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είναι αν μη τι άλλο... κανονικός άνθρωπος. Επί παραδείγματι, αν του έλεγαν να αναλάβει τη θέση του… Αρχιεπισκόπου είναι βέβαιο ότι δεν θα το αποδεχόταν. 

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-27/06-03/07/13)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger