Αρχική » » Αγνώριστος ο Κουτσούμπας!

Αγνώριστος ο Κουτσούμπας!


Είπε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αδικία. Υπάρχουν MERCEDES CLK που οδηγούν “θεία βρέφη” και δεν πληρώνουν φόρο πολυτελείας, ενώ πληρώνουν SKODA, HYUNDAI, επειδή είναι 2.000 κυβικά». Δίκιο δεν έχει; Νισάφι πια με την οικογενειοκρατία και τις Μερσεντάρες, για τις οποίες μεροληπτεί το κράτος.

Αφού ολοκλήρωσε με τους απαράδεκτους χλίδουλες που καβαλάνε τις... λιμουζίνες, τα 'ριξε χοντρά στην τρόικα και -εμμέσως πλην σαφώς- στο υπουργείο Οικονομικών: «Τι κερδίζουν αυτοί οι καμπαλέρος, όταν υποχρεώνουν μια χώρα να ακολουθήσει μια πολιτική που δεν έχει αποτελέσματα. Αυτή η πολιτική, με αυτά τα αποτελέσματα και αυτούς τους συντελεστές έχει πεθάνει την αγορά».

Εκστομίζοντας όλα αυτά τα μαχητικά, υποχρέωσε -δίχως να το θέλει, είναι η αλήθεια- τους υπόλοιπους βουλευτές να κοιτούν κάτω από τις καρέκλες τους και να ψάχνουν πίσω από τις κουρτίνες και κάτω από το τραπέζι: «Δεν είναι δυνατόν να μην οπλοφορεί. Σίγουρα θυμάται αυτό που είπε ο Ζαχαριάδης: “Το όπλο παρά πόδα, σύντροφοι”. Αν ψάξουμε καλά, θα τα βρούμε όλα. Και τυφέκια και χειροβομβίδες, και κονσερβοκούτια».

Αυτοδημιούργητη

Οι βουλευτές ψάξανε παντού. Ακόμη και στις ευρύχωρες τσέπες μερικών συναδέλφων τους. Δεν βρήκαν όπλα. Ούτε καν κονσερβοκούτια. Ξέρετε γιατί; Διότι, όπως εκ των υστέρων απεδείχθη, τα προηγούμενα μαχητικά δεν τα είπε ο κ. Κουτσούμπας αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αυτοπροσώπως, η ίδια, η αυθεντική, η ορίτζιναλ, η Ντόρα της καρδιάς μας. Εκείνη που πολέμησε το Μνημόνιο υπερψηφίζοντάς το και άφησε άναυδη την παγκόσμια κοινότητα με τις ικανότητές της ως υπουργός Εξωτερικών!

Μη γελάτε, το σχέδιό της για το Μνημόνιο ήτο σατανικό. Θα λέγαμε θεόπνευστο, αλλά δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε τις επόμενες επιτυχίες της, οι οποίες σίγουρα θα είναι μεγαλύτερες από τις τωρινές. Σκέφτηκε, που λέτε, η αυτοδημιούργητη Ντόρα: «Αν ψηφίσω το Μνημόνιο, τότε όλοι -έστω αργά- θα καταλάβουν πόσο άδικο και καταστροφικό είναι. Μόλις περάσουν δυο-τρία χρόνια από την εφαρμογή του, εγώ θα αρχίσω τη σφοδρή κριτική και δεν θα μείνει λίθος επί λίθου. Η τρόικα θα φύγει τρέχοντας και στον δρόμο για το αεροδρόμιο θα τους ανοίγουν οι βαλίτσες και θα μαζεύουν τα σώβρακα από τον διάδρομο απογείωσης».

Να τη χαιρόμαστε!

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-12/07/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger