Αρχική » » Πώς τα πήγαμε εις τας ΗΠΑ

Πώς τα πήγαμε εις τας ΗΠΑ

Για να μη σας παραμυθιάζουν οι άλλοι με εικοτολογίες και υποθέσεις, διαβάστε ατόφιες, φρέσκες και καυτές ειδήσεις - εντελώς αλογόκριτες:

«Ανακούφιση στις ΗΠΑ από τα θετικά σχόλια Σαμαρά για Ομπάμα. - Σε 10 λεπτά από τώρα ορκίζεται αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ο μπούας Βενιζέλος. - Καταργήθηκε η 4η Ιουλίου ως εθνική γιορτή των Αμερικανών. Αντικαθίσταται από τη γιορτή μαρίδας του Πειραιά. - Αγριο ξύλο και πυροβολισμοί ...στη Wall Street για ένα αυτόγραφο του Στουρνάρα. - Μπαράκ Ομπάμα: «Μπήκα στην πολιτική γιατί επηρεάστηκα καθοριστικά από τη σκέψη του Γιώργου Βουλγαράκη». - Μισέλ Ομπάμα: «Είμαι δυστυχισμένη. Μπροστά στη Φωτεινή Πιπιλή φαίνομαι μπάζο». - Συμβαίνει τώρα! Σκάνδαλο ξέσπασε στο Πεντάγωνο. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έκανε ιδιαίτερα μαθήματα γεωπολιτικής και θεωρίας του χάους σε στρατηγούς χωρίς να κόψει αποδείξεις. - Ο Αδωνις συμφώνησε να ξεκινήσει εκπομπές τηλεπωλήσεων βιβλίων στο CNN. - Η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως κάτι ασύλληπτο. Προϊστορικό χάρτη της Αμερικής, που έφερε την ονομασία «Καλαμάτα». - Αίτημα πρόσληψης στην ΕΔΤ υπέβαλε στον Χρήστο Χωμενίδη ο Λάρι Κινγκ. - Αρχισαν (χωρίς να ανακοινωθούν) τα πειράματα της NASA για την κλωνοποίηση του Ακη Γεροντόπουλου.

Πάκης

«Νέος επιχειρησιακός διευθυντής στη CIA ο σκληρός Προκόπης Παυλόπουλος. - Εντονη φημολογία στο Hollywood. Κλέφτηκε η Αντζελίνα Τζολί με τον Δημήτρη Σταμάτη; - Ο Κωστής Αϊβαλιώτης πολέμησε στη μάχη του Γκέτισμπεργκ. - Καλαματιανοί οι περισσότεροι εξωγήινοι που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Area 51. - Aιμόφυρτος απέδρασε από το ρινγκ ο Τσακ Νόρις έπειτα από μάχη 20 δευτερολέπτων με τον Μίλτο Βαρβιτσιώτη. - Φωτοτυπίες από τις λαδόκολλες με τα σουβλάκια που κέρναγαν οι πράκτορες της ΕΥΠ τους απαχθέντες Πακιστανούς αποκάλυψε ο Σνόουντεν. - Ιστορική φωτογραφία δείχνει τον επίτιμο να κόβει την κορδέλα στη ναυτική βάση του Περλ Χάρμπορ και να σφάζει τον κόκορα στα θεμέλια των Δίδυμων Πύργων. - Newsflash! Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η Χίλαρι. Υπολειπόταν μόλις ένα μόριο (αυτό του Μπιλ), το οποίο κατοχυρώθηκε στη Μόνικα Λουίνσκι. - Υπό τους μαγευτικούς ήχους του Τάκη Μπινιάρη εγκαινιάστηκε ο αγωγός φυσικού αερίου Καλαμάτα - Νεμπράσκα. - Jeff Bezos (Amazon): «Να πάρω τη «Washington Post» ήταν παιχνιδάκι. Εχασα τον 902 μέσα από τα χέρια μου διότι με πρόλαβε ο Βρυώνης. Ο Κουτσούμπας με γέλασε».

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-10/9/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger