Αρχική » » Στη Σκόπελο ο Βενιζέλος τρώει λυθρίνια και τσιπούρες!

Στη Σκόπελο ο Βενιζέλος τρώει λυθρίνια και τσιπούρες!


Την ώρα που οι πολίτες αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά και περισσότεροι από τους μισούς δεν κάνουν φέτος διακοπές, ο προκλητικός Ευάγγελος Βενιζέλος καλοπερνά ανέμελος στη Σκόπελο, όπου παραθερίζει από την περασμένη εβδομάδα, καλά πάντως κρυμμένος από τους ντόπιους και τους Έλληνες παραθεριστές για λόγους... ασφαλείας. 

Έχοντας «διδαχθεί» από τα παθήματα του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και άλλων... συντρόφων του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι μεν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο περνά ζωή χαρισάμενη, απολαμβάνοντας κάθε άνεση και προκαλώντας την οργή των μικρομεσαίων για τους οποίους τάχα αγωνίζεται. Λάτρης του καλού φαγητού, ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να κρύψει την προτίμησή του στα φρέσκα ψάρια που αλιεύονται στις τοπικές θάλασσες, όπως, λόγου χάρη, οι τσιπούρες και τα λιθρίνια. 

Η Σκόπελος είναι το νησί το οποίο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνηθίζει να επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια, καθώς εκεί έχει ως «καταφύγιο» την πολυτελή κατοικία του πεθερού του, σε μία πευκόφυτη περιοχή απέναντι από τη χώρα. Καλού κακού, πάντως, έχει επιλέξει να μη γυρίζει το νησί απολαμβάνοντας τις ομορφιές του, αλλά να παραμένει στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του Λίλα Μπακατσέλου και τα πεθερικά του ή το πολύ πολύ να πηγαίνει για μπάνιο και για φαγητό στην ιδιωτική πλαζ (τη μοναδική στο νησί που είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία) του πεντάστερου ξενοδοχείου «Adrina Hotel». Εκεί, μάλιστα, όπως διαβάζουμε και στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ο λουόμενος μπορεί να παραγγείλει και να απολαύσει τον καφέ, το αναψυκτικό ή το κοκτέιλ του πατώντας το κουμπί που είναι τοποθετημένο στην ομπρέλα του, διευκόλυνση την οποία προφανώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα αξιοποιεί στο έπακρο.

Και αφού δεν κυκλοφορεί στο νησί, βρίσκει την ευκαιρία να διαβάσει βιβλία (μία από τις αγαπημένες του συνήθειες), ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή και με τους στενούς του συνεργάτες, καθοδηγώντας τους για τον χειρισμό έκτακτων περιστάσεων που προκύπτουν. Τα προβλήματα, άλλωστε, που έχει να αντιμετωπίσει με την επιστροφή του στο κλεινόν άστυ είναι πολλά και αναζητούν μάταια τις λύσεις τους.

(Εφ. Δημοκρατία-14/08/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger