Αρχική » » Στα άδυτα του Πενταγώνου της 07 Σεπ 2013

Στα άδυτα του Πενταγώνου της 07 Σεπ 2013


«Ξετίναξε» το (επικοινωνιακό) σύστημα ο ΥΠΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος την περασμένη Τρίτη. Συνάντηση το πρωί με τον Νοτιοκορεάτη υπουργό στο Πεντάγωνο. «Σφαίρα» μετά στον Ασπρόπυργο, στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, για να δώσει τις «πουλάδες» σε 77 τεταρτοετείς Ευέλπιδες, που εθελοντικά, στην καλοκαιρινή τους άδεια και χωρίς να πληρωθούν εκπαιδεύτηκαν στα αλεξίπτωτα. Και αμέσως μετά στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων, όπου... ενημερώθηκε για την πρόοδο του προγράμματος των μεταφορικών ελικοπτέρων ΝΗ-90! Και σε όλα τον ακολουθούσαν οι στρατιωτικοί συντά­κτες, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν! Και «βγήκαν» και σημαντικές ειδήσεις! Η Αεροπορία Στρατού θα ενισχυθεί με δέ­κα νέα μεταχειρισμένα ελικόπτερα Chinook από τις ΗΠΑ, ενώ σχεδιάζεται από κοινού στην Αθήνα, με τη συμμετοχή και δύο Ισραηλινών αξιωματικών, μεγάλη αεροπορική άσκηση στην ευ­ρύτερη περιοχή της Κρήτης τον προσεχή Οκτώβριο! 

Ο νέοι και νέες κελευστές της 32ης Σει­ράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) ορκίστηκαν την Πέμπτη 5 του μηνός και έλαβαν τα πτυχία τους από τους Αρχηγούς ΓΈΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ. Η τελετή πραγματοποιή­θηκε στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥΝ στο Σκα­ραμαγκά και, μεταξύ των νέων κελευστών, οι 70 περίπου ήταν γυναίκες. Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη να έχουν στα νέα τους καθήκοντα. 

Τα 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς και θυσιών για λογαριασμό της Π.Α, και κατ΄ επέκταση του ελληνικού λαού, γιορτάζει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου η ιστορική 348 Μοίρα Τακτικής Ανα­γνώρισης (348 ΜΤΑ), που εδρεύει και επιχειρεί από την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, με μαχητικά αεροσκάφη RF-4Ε Phantom II. Η εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό, θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών της Μοίρας, αερο­σκαφών ξένων Μοιρών Τακτικής Αναγνώρισης, που θα έχουν έλθει ειδικά για να τιμήσουν τη Μοί­ρα, έκθεση φωτογραφίας και μοντελισμού, καθώς και πτητική επίδειξη αεροσκαφών της Μοίρας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο 348.60years@gmail.com. 

(ΚΑΡΦΙ-07/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger